Romanija: Žena godinama živi u bunkeru

Autor:

Nada Koprivica godinama živi u bunkeru nekadašnje JNA na Romaniji. Oni koji je i vide kažu da malo s kim želi da komunicira.

0
A- A A+

I novinari su je zvali i čekali ispred bunkera, ali uzalud. Istinu pravu, zašto je Nada Koprivica odlučila se na ovakav život u bunker, ipak će ostati na nagađanjima.

A, oni koji i vide Nadu, s vremena na vrijeme, pričaju da se posvađala sa roditeljima, jer joj nisu dali da u kuću unese psa, pa je sad sa njim i njegovim mladunčadima u vojnom bunkeru.

Drugi kažu da to nema veze, da je žena samotnjak koji voli prirodu, a ne civilizaciju, piše ATV.

Viđam je često, ona tu boravi, pet-šest godina, živi u ovom bunker od JNA, tu stanuje, kako se hrani, šta radi, ja stvarno ne znam, vidim je često bere šumske jagode, to je to. – Je li komunikativna? – Pa, onako, šta ja znam, više je asocijativna, kad primjeti ljude, ona se skloni, bježi u šumu i tako”, rekao je šumar Bojan Abazović.

Svaki dan prolazim tuda i viđamo se, dobar dan, dobar dan i ništa drugo. Kažu da ima muža i ćerku i da je ona fakultetski obrazovana, e sad šta je bilo, kako je bilo i što je tu došla da živi sama, ne znam”, rekao je Risto Valjarević.

Radomir Antonić mogao bi da se nazove njenim prvim komšijom. Kaže da je miroljubiva i da se na nju već navikao. I dalje ga čudi da je odlučila da živi u zemlji.

Čudno jeste, čudno, ali niko tu ne obraća pažnju puno, ona je stalno tu. – Je li dolazila kod vas, tražila nešto?- Dolazila je prije godinu I po, dvije, nosila vode, sad u zadnje vrijeme ne dolazi, ne nosi”, rekao je Radomir Antonić.

Pričaju Romanijci da je viđaju sa kesama hrane. Nagađaju da ima i neku penzijicu. Baš to ih i čudi da i pored primanja živi u bunker i to na debelim romanijskim minusima.

Tagovi:

Ostale vijesti