Traje potraga za nestalom Laktašankom

Autor:

Dušica Božić (djevojački Marjanović) iz Laktaša, nestala je juče u jutarnjim časovima nakon što se iz centra grada uputila u nepoznatom pravcu. Policija u potrazi angažovala ronioce i helikopterski servis.

0
A- A A+

Dušica je posljednji put viđena juče u 9.30 časova u naselju Ada Laktaši. 

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju sve potrebne mjere i radnje, u cilju pronalaska tridesetšestogodišnjakinje, Dušice Božić. U potragu je aktivno uključen i ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske i helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske", saopšteno je iz PU Banjaluka gdje dodaju da je nestanak prijavljen juče i da je potraga započeta odmah po prijavi.

Prema izjavi članova porodice, koji su prijavili nestanak, Dušica ima 36 godina, visoka je oko 160 centimetara, srednje je građe, svijetlo smeđe kose, smeđe boje očiju, a na sebi je imala plavu jaknu i crne čizme.

Mole se svi građani, ukoliko uoče lice sa ovim opisom ili imaju bilo kakvu informaciju, da se jave na broj 065/856-529 ili da obavijeste Policijsku stanicu Laktaši na 051/536-010, ili na 122.

Tagovi:

Ostale vijesti