• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmaj" raspucan pred Zvezdu!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Rival Crvene zvezde u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona siguran u domaćem prvenstvu, a najzaslužniji za novi trijumf bio je Smail Prevljak.

Fudbaleri Salcburga u sjajnom raspoloženju dolaze u Beograd, gdje će u utorak od 21.00 igrati protiv Crvene zvezde prvu utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (prenos na TV Arena Sport).

U sedam takmičarskih utakmica ove sezone, ostvarili su maksimalan učinak!

Sedma pobjeda u nizu, a 13. računajuči i prijateljske mečeve upisana je u 4. kolu austrijske Bundeslige, protiv Hartberga - 2:0 (0:0).

Domaćin nije koristio prilike u prvom dijelu utakmice, ali je po povratku sa odmora brzo realizovao prvi, a potom i drugi poklon gostiju, koji su olako i nespretno gubili loptu.

Dvostruki strijelac bio je 23-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, prelijepim golovima u 49. i 59. minutu. Prvo je kao u "malom fudbalu" špicem kopačke šutirao kroz noge protivničkom golmanu, a potom sjajno iskosa sa lijeve strane "kiflom" pogodio dalji ugao. Oba puta asistirao mu je saigrač iz napada, Hanes Volf.

...
Izvor: Dailymotion

...
Izvor: Dailymotion



Njemački trener na klupi Salcburga, Marko Rose, odmarao je neke od svojih najboljih igrača, pa je Dabur ušao tek u 75. minutu, dok su Samaseku i Ramaljo presjedili utakmicu na klupi za rezerve.

Priliku je od prvog minuta dobio Darko Todorović, koji je nedavno u austrijskog šampiona došao iz tuzlanske Slobode, a naći će se i na spisku selektora "zmajeva" Roberta Prosinečkog.

SALCBURG: Stanković - Todorović, Van der Verf, Pongračić, Ulmer - Mvepu, Junuzović (84. Leitgeb), Haidara - Minamino - Volf (65. Jabo), Prevljak (75. Dabur).

Revanš sa Crvenom zvezdom je u srijedu, 29. avgusta u Salcburgu. U međuvremenu, austrijski šampion imaće prvenstveni duel sa Rajndorf Altahom u gostima (25. avgust).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC