• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Dodik: Milaković ima podršku kluba

Autor mondo.ba

Generalni menadžer Igokee je odbacio sve medijske spekulacije oko imena novog šefa struke kluba iz Laktaša i pritom pružio podršku Žarku Milakoviću koji je preuzeo tim nakon rastanka sa Nenadom Trajkovićem.

 Igor Dodik: Milaković ima podršku kluba Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Igor Dodik se na svom tviter profilu oglasio povodom medijskih spekulacija koje su nastale kada je Igokea sa mjesta trenera smijenila Nenada Trajkovića.

Kao glavni kandidati figurirali su bivši trener FMP-a i Crvene zvezde Dušan Alimpijević, Aleksandar Kesar, bivši trener berlinske Albe i Lokomotive iz Kubanja Saša Obradović, ali i legenda jugoslovenske košarke Jurij Zdovc.

Ipak, generalni menadžer "igosa" je pružio punu podršku Žarku MIlakoviću koji je ponovo došao na kormilo tima nakon što je krajem prošle sezone preuzeo ekipu nakon što je uručen otkaz Draganu Bajiću.

"Odbacujem sve natpise medija da Igokea pregovara sa potencijalnim trenerima poput Zdovca, Alimpijevića ili Obradovića.. Žarko Milaković je trener i ima podršku uprave", istakao je Dodik.

Mladi stručnjak će svoj debi u ABA ligi imati već u subotu u Zagrebu protiv Cedevite (21 čas, prenos TV Arena Sport) u okviru sedmog kola regionalnog takmičenja.

Obje ekipe u dosadašnjem toku sezone upisale su po dvije pobjede i četiri poraza, a trenera je promijenila i Cedevita koja je umjesto Sita Alonsa kao šefa struke imenovala Slavena Rimca.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Da li je moguce ljudi???

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC