• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ sprema 100 miliona evra za Sergeja?

Autor mondo.ba

Vezni igrač Lacija i reprezentacije Srbije našao se na meti Pari sen Žermena, koji prema tvrdnjama francuskih i italijanskih medija, priprema 100 miliona evra za njegov transfer na "Park prinčeva".

Francuski "Le10Sport" i italijanski "Kalčomerkato" objavili su u nedjelju da je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić želja Parižana s obzirom da je Adrijen Rabio odbio da potpiše novi ugovor sa "svecima" pa će ovog ljeta bez odštete napustiti klub.

PSŽ je i prethodne sezone bio zainteresovan za Milinković Savića, prenose mediji na Apeninima, ali tada je Srbinova tražena cijena iznosila 150 miliona evra.

Francuski mediji smatraju da je predsjednik Lacija Klaudio Lotito od tada smanjio visinu obeštećenja, jer dosad taj pristup visokih očekivanja nije urodio plodom.

Podsjetimo da je Lotito početkom godine izjavio da je odbio čak 160 miliona evra za 24-godišnjeg reprezentativca Srbije.

"Da imam drugačiji način razmišljanja, prodao bih Milinkovića za 160 miliona evra, ali to nisam učinio. Mislim da nijedan drugi predsjednik u svjetskom fudbalu ne bi učinio ono što sam ja".

Sergej ima važeći ugovor sa "lacijalima", koji su sinoć deklasirali Romu (3:0) u 172. po redu "Derbiju dela kapitale", do juna 2023. godine, a ranije su za njegove usluge bili zainteresovani Inter, Juventus, Milan, Mančester junajted i Čelsi.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Dao bih ga džabe, ali Kežman....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC