• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lev "grmio" zbog Pavkova: Tako se lome kosti

Autor mondo.rs

Selektor Njemačke oštro kritikovao reprezentativca Srbije nakon preoštrog faula nad Lerojem Saneom u završnici prijateljskog duela u Volfsburgu, zbog kojeg je dobio i crveni karton

Njemačka i Srbija remizirale su u prijateljskom duelu odigranom u Volfsburgu. Srbija je povela golom Luke Jovića u 12. minutu, a domaćin je izjednačio preko Leona Gorecke u 69. minutu utakmice.

Za Mladena Krstajića i Joakima Leva bio je to pravi test postojećih snaga pred početak kvalifikacija za EURO 2020.

Duel odigran na Volksvagen areni pred 26.000 gledalaca obilježio je i crveni karton Milana Pavkova. Fudbaler Crvene zvezde na debiju za nacionalni tim zaradio je isključenje u 94. minutu nakon što je stao na zglob Leroja Sanea.

 Selektor Srbije ocijenio je da je crveni karton Pavkova "jedina loša stvar koja se dogodila na utakmici", dok je njegov kolega sa klupe Njemačke bio ozbiljno ljut poslije preoštrog starta srpskog reprezentativca.

"To je bio veoma opasan faul. Sane je ustvari imao mnogo sreće, jer se izvukao nepovrijeđen, ali to su startovali koji mogu da izazovu lom kostiju", rekao je Lev poslije meča.

Sane je ocijenio da Pavkov jeste grubo intervenisao, ali ne sa namjerom da ga povrijedi.

"Možda je izgledalo strašnije sa strane nego što zaista jeste bio faul, a moj zglob je u redu", naveo je fudbaler Njemačke.

Joakim Lev na meču protiv Srbije testirao je ekipu za budućnost, nakon što se pred start novog ciklusa kvalifikacija zahvalio veteranima poput Tomasa Milera, Džeroma Boatenga i Matsa Humelsa.

 Selektor Nemačke bio je zadovoljan onim što je video u Volfsburgu.

"U prvom poluvremenu stvari nisu najbolje funkcionisale u timu sastavljenom od mladih i neiskusnih igrača, što je i bilo za očekivati. A onda je u nastavku bilo drugačije. Ekipa je pokazala da može da može da pojača pritisak i poveća tempo. Imali smo dosta prilika, ali nam je nedostajao taj završni udarac. Ali to je deo učenja kroz iskustvo. Generalno, veoma sam zadovoljan pristupom i pritiskom koji smo stvorili", rekao je Lev.

Srbija kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine počinje duelom protiv Portugala na stadionu La Luž u Lisabonu u ponedeljak, dok će Nemci dan ranije prvo odmeriti snage sa Holandijom u Amsterdamu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC