Kod Prijedorčanina pronađen kilogram marihuane

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor kontrolisali su osobu T.Z. (1959) iz Prijedora prilikom čega su pronašli i privremeno oduzeli oko 928 grama marihuane.

0
A- A A+
marihuana, kanabis Foto: Guliver/Getty Images/ Ethan Miller

  "Nakon toga izvršeno je pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi lice T.Z. gdje je tom prilikom pronađeno i privremeno oduzeto oko 122 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu", navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Prijedor.

Preduzimajući dalje aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti, a zbog postojanja sumnje da se u vezu sa pronađenom opojnom drogom može dovesti lice I.Š. (1979) iz Prijedora, policijski službenici izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi navedeno lice. Prilikom pretresanja pronašli su te privremeno oduzeli oko 130 komada metaka različitog kalibra i sedam okvira za automatsku pušku.

"Privremeno oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru. Policijski službenici pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga' i 'Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija'", stoji u saopštenju.

Ostale vijesti