Oko 250 "Lešinara" ide na "Grbavicu"

Banjalučki Borac u subotu će biti gost Željezničaru na "Grbavici", a poslije dugo vremena, imaće i podršku najvatrenijih pristalica.

Oko 250 "Lešinara" ide na "Grbavicu" Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Poslije dogovora banjalučkog kluba i "Lešinara" prije 10 dana o njihovom povratku na Gradski stadion u Banjaluci, predsjednik Borca Vico Zeljković otkrio je da će izabranici Branislava Krunića imati podršku vatrenih navijača i na startu nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Navijači su naš 12. igrač i postignut je dogovor s njima. Bez njih klub nema, kako se kaže, ni ime ni prezime. Bilo je problema u prošlosti, ali našli smo zajednički jezik i prevazišli nesporazume i još jednom pozivam sve navijače da se vrate na Gradski stadion u predstojećoj sezoni. Što se tiče gostovanja u Sarajevu, oko pet autobusa s navijačima će putovati na "Grbavicu" što znači da ćemo imati podršku kakvu je Borac imao dok su tu bili 'Lešinari'", naglasio je prvi čovjek banjalučkog Borca.

Ako jedan autobus ima 50 mjesta, to znači da će Borac na "Grbavici" bodriti oko 250 najvatrenijih pristalica i to prvi put, nakon "bojkota" koji je trajao kompletnu prethodnu sezonu.

Ostale vijesti