• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinac spasao Junajted, Pogba ga "zakopao" - PORAZ!

Autor mondo.rs

Mančester junajted je na početku sezone (pre)ubedljivo slavio protiv Čelsija (4:0), da bi nakon remija sa Vulsima - zabeležili i prvi poraz u sezoni. I to protiv ekipe koja nije do danas dala nijedan gol...

Majstorija supertalentovanog Danijela Džejmsa u 89. minutu donela je izjednačenje Mančester junajtedu protiv Kristal Palasu, nakon što su pre toga promašili sijaset šansi i jedanaesterac, a kada je "zamirisalo" na preokret - usledilo je bolno otrežnjenje.

Nonšalancija Pogbe na sredini terena i lopta koju mu je "ukrao"  Benteke završila se golom Van Anholta u 93. minutu - uz veoma lošu intervenciju De Hee.

Mora se reći da su "crveni đavoli" bili sa igračem manje zbog povrede Marsijala.

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PREMIJER LIGE/

Junajted je tako doživeo prvi poraz u sezoni i prvi na "Old Trafordu" od Kristal Palasa još od 1989. godine, a sve zahvaljujući očajnim reakcijama u odbrani, pošto su pre De Hee i Pogbe - "naseli" i Lindelef i Megvajer, kod prvog pogotka Džordana Ajua.

Na terenu je bio samo jedan srpski reprezentativac, povratnik Luka Milivojević koji je skrivio penal koji je promašio Rašford, dok je Nemanja Matić i ovoga puta gledao meč sa klupe.

Pred razočaranom publikom i Ser Aleksom Fergusonom u 3. kolu Premijer lige:

MANČESTER JUNAJTED - KRISTAL PALAS 1:2 (0:1)
/Džejms 89 - Aju 32, Van Anholt 90+3/


Bez obzira na to što je Mančester junajted ubedljivo držao posed na svojoj strani, za koji bi se moglo reći i "jalov" pošto su stvorili nedovoljno šansi u odnosu na vreme provedeno pred golom Guaite, brzopotezna akcija Kristal Palasa završila se golom.

/ČELSI KRENE KAO URAGAN, A POZADI PROMAJA - IPAK POBEDA!/

Odbrana "crvenih đavola" bila je užasno postavljena, Lindelef je izgubio skok duel sa Šlupom, lopta je stigla do Ajua, nije mogao da ga zaustavi Megvajer - i Palas je poveo.

Bio je to njihov prvi gol u ovoj sezoni Premijer lige, poslednji su koji su se upisali u strelce, 15 minuta posle Votforda koji je izgubio protiv Vest Hema (1:2), a ispostavilo se da im jedan pogodak u mreži Davida de Hee nije dovoljan za pobedu.

/ZAŠTO NE IGRA NEMANJA MATIĆ? TREĆI MEČ ZAREDOM NA KLUPI!/


Najbolju šansu Junajted je imao u 69. minutu posle penala koji je skrivio Milivojević nad Rašfordom, a udarac mladog napadača sa "kreča" ostao je na stativi.

Napadi su postajali sve konkretniji, posebno posle kontri, a vrlo lepu akciju je još lepšim golom završio mladi Danijel Džejms, pojačanje iz Svonsija koji je već prozvan "novi Gigs", svojim drugim golom u sezoni...

Kada se očekivalo da Junajted "završi posao" protiv slabog Kristal Palasa, desilo se suprotno, izgubljena je lopta na sredini terena i to je surovo kaznio Van Anholt.

POGBA I MILIVOJEVIĆ

Više puta u toku utakmice videli smo Pola Pogbu i Luku Milivojevića u svađi, jednom je Francuz ćušnuo Srbina po glavi tokom gužve, dok je drugi put oštro startovao na njega i dobio žuti karton. Srpski fudbaler je u nastavku skrivio jedanaesterac, ali srećom po Kristal Palas nije realizovan.

Time je i PETA utakmica subotnjeg programa završena pobedom gostujućih fudbalera, pošto je sve počelo od trijumfa Čelsija kod Noriča, dok su slavili i Sautempton protiv Brajtona (2:0), Lester kod Šefilda (2:1) i Vest Hem protiv jako lošeg Votforda koji još nema ni bod (3:1).

Iako je gol Danijela Džejmsa bio prelep, mora se reći da mu u konkurenciju za pogodak kola "ulazi" i Harvi Barns iz Lestera projektilom za pobedu svoje ekipe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC