• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestao mu sat od 70.000 € u svlačionici!

Autor mondo.rs

Kasper Dolberg zamolio je trenera da preskoči trening zbog stomačnog virusa. Kada je u srijedu došao u svlačionicu, imao je šta da vidi. Zapravo, nije!

Kasper Dolberg potpisao je za Nicu 30. avgusta, postao najskuplji fudbaler u istoriji kluba plaćen 20,5 miliona evra holandskom Ajaksu i praktično pravo sa promocije otputovao u Dansku na utakmice reprezentacije sa Gibraltarom i Gruzijom u kvalifikacijama za EURO 2020.

Kada se vratio, odradio je prve treninge sa novim saigračima, trener Patrik Vijera uvrstio ga je u startnu postavu prošlog vikenda protiv Monpeljea, ekipa je poslije poraza dobila slobodan dan, a 21-godišnji Danac zatražio od trenera da pauzira još 24 sata, zbog stomačnog virusa koji ga je usput "zakačio".

Kada se u srijedu vratio u svlačionicu trening centra crveno-crnih, piše lokalni list "Nice-Matin", Dolberg u svom ormariću nije pronašao sat vrijedan oko 70.000 evra.

Dnevnik iz Nice nije objavio rezultate interne istrage koja je sprovedena u klubu sa Azurne obale, ali jeste naveo da će strijelac 45 golova na 119 mečeva za Ajaks biti u postavi i za utakmicu sa Dižonom u subotu, kada će navijači na "Alijanc rivijeri" imati priliku prvi put da vide danskog napadača u dresu omiljenog kluba.

Uprkos tome što su poraženi dva puta u prethodna tri kola, od Marseja kod kuće (1:2) i Monpeljea u gostima (2:1), "Les Aiglons" zauzimaju šesto mjesto sa devet bodova iz pet kola, tri manje od lidera Pari sen Žermena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC