• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Energija odlučila derbi, očekivao sam Kanjasa"

Autor mondo.rs

"Borba za titulu nije još ni počela, znate koliko utakmica je ostalo do kraja, kakav ritam nas čeka do kraja", kazao je trener Partizana poslije pobjede u "vječitom" derbiju.

 Savo-Milosevic-izjava-poslije-161.-vjeciti-derbi-Partizan-Zvezda-2-0 Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Savo Milošević je drugi put kao trener Partizana pobijedio Crvenu zvezdu.

Prvi put to je bilo u finalu Kupa Srbije (1:0), da bi njegovi igrači podjednako dobru partiju pokazali i u 161. "vječitom" derbiju, koji su Sejduba Suma i Zoran Tošić riješili u završnici utakmice, ušavši sa klupe pošto nisu bili spremni da počnu utakmicu.

"Mislim da smo apsolutno zaslužili pobjedu i tokom 90 minuta smo imali više od igre. To je bila odlika u prethodnom periodu i to smo ponovili danas. Derbi je bio dobar, sa dobrom trkom, Zvezda me u početku iznenadila, izašli su ofanzivnije nego što sam očekivao, a na kraju upućujem sve čestitke mojim igračima...", kazao je Milošević na "otvaranju" konferencije za medije.

"Vjerovatno smo taktički odigrali dobro i sveli smo njihove vrline na minimum. Slično smo uradili u finalu Kupa i znali smo kako da igramo protiv ovakve ekipe Zvezde. Imali smo naravno nedoumicu zbog njihovih novih igrača, ali većinu derbija koje sam vidio i gledao odlučila je energija i mislim da smo je mi danas više imali."

"Voljni momenat i sve ostalo je bilo na našoj strani."

Savo Milošević je kazao da kod njega nema "fiksnih" startnih 11, prije svega zbog broja utakmica koje će odigrati do kraja sezone, a već se priča o borbi za titulu...

Zvezda je i dalje ispred Partizana sa bodom više.

"Borba za titulu nije još ni počela, znate koliko utakmica je ostalo do kraja, kakav ritam nas čeka do kraja, ovo je samo psihološki stimulans za nas. Imaćemo malo bolje samopouzdanje, ali u derbiju se ne dobija ništa više sem tri boda. Tako nam treba i u Nišu, Ivanjici... Uvijek je dobro pobijediti derbi i kao da smo uspjeli da ujedinimo navijače da se stvori ta energija koja je bila razjedinjena", kazao je Savo Milošević koji je potom govorio o taktičkim pojedinostima.

Zvezda je zaigrala sa trojicom štopera, što nije iznenadilo Miloševića, koji je kazao da je znao da postoji ta opcija, ali je bilo personalnih iznenađenja...

"Nije bilo velikih iznenađenja u svakom slučaju, znali smo da imaju problem sa brojem stranaca i znali smo da je ovo moguća varijanta. Očekivao sam da će igrati Kanjas.... Ne bih ulazio u to, ipak, ne želim da se miješam kolegi u posao. Mogli smo da pretpostavimo da će izaći sa tri igrača pozadi, ostalo ne bih komentarisao", kazao je Milošević. 

On je istakao i da su Marina "isključili" i u finalu Kupa, a da mu je ta pobjeda ipak draža od prvenstvene, pošto je značila trofej.

A koji su limiti Partizana?

"Ne mogu da licitiram sada, znam da moja ekipa može mnogo bolje, mi smo tim u povoju, naš posljednji igrač koji je došao u klub, Lazar Marković, tu je tek dvije nedjelje, igrači su dolazili u talasima, tako da pravi Partizan mogu da očekujem tek poslije zimskih priprema", zaključio je za kraj konferencije Savo Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC