• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad neće niko drugi... Kostadin Vasić minutom ćutnje „ožalio sebe“ u NSRS (VIDEO)

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Vršilac dužnosti direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i poslanik Kostadin Vasić osvrnuo se na današnjoj sjednici Narodne skupštine RS na svoj slučaj, odn. presudu zbog koje mora u zatvor na 10 mjeseci.

 Kostadin Vasić u NSRS o presudi i zatvoru Izvor: YouTube/Screenshot

"Svak' živi u Zvorniku zna da ja nisam uradio ono za šta sam osuđen. Međutim, sudija Slavko Savić je rekao da me je čekao 20 godina i eto, dočekao je priliku da mi presudi 10 mjeseci zatvora za nešto što nisam uradio. Hipotetički, čak i da jesam, niko od medija, koji me čereče već 60 dana nije napisao da se radi o provjerenom narkodileru koji je deportovan iz Njemačke i osuđen na sedam i po godina.

Malo je bilo što su me nevinog osudili, nego su mi odbili i žalbu kojom sam, po zakonu, tražio da dobijem blažu kaznu. Kažu, neće poslužiti svrsi ako ja ne završim u zatvoru. Žalba je sad u Okružnom sudu i neću dalje da komentarišem, ali moram da kažem da je sistem koji smo napravili – katastrofa. Sad ću samo minutom ćutnje da ožalim sebe kao borca i čovjeka, jer sam učestvovao u pravljenju ovakvog nakaradnog sistema“, istakao je Vasić.

Kostadin Vasić je osuđen zbog nanošenja teških povreda rođaku Ljubiši Vasiću. Premlaćivanje se dogodilo 30. decembra 2017. godine u Kostadinovoj kafani.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE