• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opozicija RS očekuje ponavljanje izbora: Utvrđene su brojne mahinacije i manipulacije

Autor Dragana Božić

Opozicione stranke u RS poručile su danas da su utvrđene brojne mahinacije i manipulacije izbornom voljom građana, te da očekuju ponavljanje izbora na više biračkih mjesta.

 1666365569931.jpg Izvor: SDS

"Izborne prevare od strane vlasti su masovne. Očekujemo do ponavljanja izbora na većem broju biračkih mjesta. Pravda je dostižna. Na osnovu prebrojane jedne trećina glasova utvrđene su brojne mahinacije i manipulacije izbornom voljom građana. Izborna volja građana ne treba da bude talac nikakvih rokova. Ako treba da se prebrojava još mjesec dana mi smatramo da je to prioritet i da je to suštinski važno. Nakon utvrđivanja mahinacija za nivo predsjednika, očekujemo da će se stvoriti uslovi za ponovno prebrojavanje za ostale nivoe", poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

Kako je kazao opozicija je jedinstvena, istrajaće na ovome putu i potvrdiće se da je režim krao.

"Sada je režim u strahu i plaši građane", istakao je Šarović.

Branislav Borenović, predsjednik PDP poručio je da je se u Srpskoj desila brutalna krađa u režiji vladajuće partije i koalicije, te da sada prizivaju sukobe da bi prikrili krađu.

"Na kraju ovog procesa Republika Srpska će biti jača, mi nećemo odustati. Važno je da vladajuća koalicija prestane da priziva sukobe, nemire i tenzije. Nikome ne treba bilo kakva tenzija i sukob, jedini oni to prizivaju, jer žele da skrenu pažnju sa krađe", poručio je Borenović.

"Za širenje panike među stanovništvom odgovorna je trenutna vlast. Do svega ovoga doveli su oni koji su krali na izborima, a ne mi koji želimo istinu", kazala je Jelena Trivić, potpredsjednik PDP-a.

Nebojša Vukanović lider Liste za pravdu i red poručio je da ni jedan režim nije opstao na silu, pa neće ni ovaj.

"Pozivam sve institucije da rade svoj posao. Dodiku anarhija, napetost i tenzije odgovaraju, mi ćemo se mirnim putem boriti", istakao je Vukanović.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav

Opzicija puno čita Alan Ford stripove,stvarno me podsjećaju na njih

Бутулија

Колико знам захтјеви опозиције су били поновно бројање, које се управо спроводи, како онда тражити понављање избора кад тај несретни ЦИК још није објавио резултате поновног бројања...

Какве

Па Тривићка јуче рече да је немогуће наћи доказе за крађу али да она зна да је предсједница. Људи да ли је она озбиљна, па на основу чега сте и прије почетка бројања прогласили побједу и шта сте глумили на Тргу са трубачима кад резултати и послије другог бројања иду у корист СНСДа

Banjalučanin

Pa Sarovicu doktre moj ti imovinu ne znaš prijaviti kako treba a izbore bi ponavljao ccccc

MONDO REPORTAŽE