• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović o novoj Vladi RS: Mučno i tužno slušati nagađanja ko će biti ministri

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je uoči formioranja nove Vlade RS da je izbor ministara postao irelevantan, jer je cjelokupno društvo postalo volja jednog čovjeka i stranke.

 Branislav Borenović Izvor: Mondo - Slaven Petković

"Vjerovatno smo mi jedino demokratsko društvo u kojem je apsolutno irelevantno ko su ministri, koja su to imena i prezimena, koje resore vode. Danas je, nažalost, ovo društvo jednog lica, u kojem jedan čovjek i jedna politička partija upravljaju svim procesima, te imaju i vlasništvo nad nekim manjim strankama ", istakao je Borenović.

Borenović kaže da je ovih dana istovremeno i mučno i tužno slušati nagađanja ko će biti ministri.

"Dan pred sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske o izboru vlade nema ni imena i prezimena ministara, resora koje će voditi i to samo po sebi pokazuje da je to proces koji je postao potpuno nebitan i javnosti. Republika Srpska je danas u vlasništvu jednog čovjeka koji upravlja svim institucijma, svim procesima i to je najveća šteta koje može jedno društvo da trpi. Vjerovatno će i ti ljudi koji će sutra formalno postati ministri u suštini biti samo slijepi poslušnici jedne političke strukture, odnosno vladajućeg SNSD-a i njihovog prvog čovjeka",  naveo je Borenović.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pravi se pametan banjalucanim

Samo kada ode Srpska u bankrot onda se kesi, budala samo misli da ovo moze da traje. Evo danas digli 35miliona, kamata ma nije ni bitna, prilivi sve veci, a sve vise kredita dizu. Pogledaj nasrtanja i borbe oko pljena, ministarstava, preduzeca i svih pozicija. Bitno da Brane lopov i po secijama u sarajevu, a ovi su posteni i koste budzet do kosti. Samo nasjedajte, ali docete sebi, i fatacete se za glavu.

Banjalučanin

@Pravi se pametan banjalucanim ja jesam pravi rodjeni banjalucanin i znam ko je Brane jako dobro,a ti u Glamoč na pašnjake lagano….

Jaaa

Davno bi Vlada radila svoj posao da ti nisi arčio bjelosvjetske pare avetajući po zetri

Da

Za tebe da, mučno

Banjalučanin

Braneeeeeeee pa dje si,šta ima po Sarajevu? Jel još tamo gdje je nekad bilo

MONDO REPORTAŽE