• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najpopularniji trendovi ZA UREĐIVANJE DOMA U 2024: Bijela u kuhinjama i kupatilima je "PASE"

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte kako da osvježite svoj dom u 2024. godini!

 Trendovi za uređenje doma 2024 Izvor: nsplash/roam in color

Nova 2024. godina samo što nije zakucala na vrata. Većina ljudi želi u novu godinu da uđe osvježena sa novim stvarima i idejama. Kako tokom praznika više vreme na provodimo u kući, tako se i javlja potreba da nam dom bude čist, preuređen i nov. Ukoliko planirate da unesete novitete i malo svježine u svoj dom, evo nekoliko trendova u dizajnu enterijera koji će dominirati u 2024. godini.

Smeđa boja

Kako ističu dizajneri modnih interijera za "The Every Girl" dosta smeđe boje dominiraće u zatvorenim prostorima tokom 2024. godine. Ova boja više se ne doživljava kao dosadna ili zastarjela. Zapravo suprotno. Prijatna neutralna smeđa vratila se na velika vrata, kako kaže dizajnerka Rebeka Plamb. Odlična je jer se savršeno uklapa u svetlije tonove što čini skladnu kombinaciju prijatnu za oko.

Izvor: Shutterstock/J. Zhuk

Drvo

Dizajneri predviđaju da će se trend smeđe boje proširiti i na završne slojeve drvenih elemenata. Dizajnerka enterijer Danijela Čiprut primetila je da ovi završni slojevi mogu vašem prostoru pružiti ugodan, primamljiv ambijent, “bez obzira da ih koristite na stočiću za kafu, podovima , kuhinjskim elementima ili u pažljivo odabranim dodacima. Neki od popularnih komada namještaja biće oni od pravog ili imitacije oraga ili jasena.

Izvor: Instagaram/boclaud_architecture

Razigrane boje

Osim braon, u trendu će biti i nešto veselije i razigranije boje. U zadnje vrijeme, dizajneru su primjetili da njihovi klijenti žele da eksperimentišu sa dizajnom enterijera. Prošlo je vrijeme jednoličnosti! Dani bijelih kuhinja i potpuno bijelih kupatila su pase. Umjesto toga, u 2024-oj godini pustite mašti na volju. Šarene tapete ili pločice sa razigranim detaljima samo su neki od odličnih izbora da uneste malo vedrine u vaš dom.

(MONDO.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop