Ručak gotov za manje od 20 minuta: Špageti karbonara s lososom, kao iz "fensi" restorana! | MONDOBA

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Provjereni recepti

Ručak gotov za manje od 20 minuta: Špageti karbonara s lososom, kao iz "fensi" restorana!

Autor Dragana Božić
Autor Dragana Božić

Prave se lako, jedu se brzo!

Izvor: YouTube/TassalSalmon

Pasta je uvek dobar izbor ako tražite brz recept za ručak ili večeru, a ova verzija u kojoj je glavna "zvijezda" dimljeni losos je kao iz restorana!

Sprema se veoma lako i nema mnogo sastojaka, ovo može da spremi i potpuni početnik! 

Sastojci:

400 grama suve tjestenine
Dva jaja
100 grama dimljenog lososa
4 kašike milerama
Maslinovo ulje
Dva čena bijelog luka
Peršun
So, biber
Parmezan

Priprema:

Tjesteninu obarite al dente u ključaloj, dobro posoljenoj vodi. Losos isjecite na kockice, a bijeli luk na listiće. Na maslinovom ulju propržite bijeli luk, pazite da ne potamni, pa mu dodajte ocijeđene, još uvijek tople špagete. Sklonite s vatre i umiješajte mješavinu jaja i milerama, pa brzo miješajte dva minuta, da se jaja ne bi skuvala, već da biste dobili svilenkasti sos. Dobro pobiberite, pospite rendanim parmezanom i peršunom i poslužite toplo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

KUHINJA