• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omiljeni srpski recept za papriku u pavlaci

Autor mondo.rs

Paprika u pavlaci može da se jede praktično tokom cijele godine i vrlo je reska i osvježavajuća salata.

 Omiljeni srpski recept za papriku u pavlaci Izvor: Shutterstock

Sastojci:

  • 30 paprika somborki iz turšije
  • 550 g pavlake
  • 550 g mladog kravljeg sira
  • 5 čenova bijelog luka
  • 550 ml mlijeka
  • so
  • biber

Recept za papriku u pavlaci:

Paprike dobro očistite, pa ih ostavite da se ocijede. Pomiješajte pavlaku i sir i začinite ih po ukusu, pa po želji dodajte bijeli luk. Smjesom koju ste napravili punite paprike i ređajte ih veću teglu.

Lagano zagrejte mlijeko, posolite i prelijte preko paprika da ogreznu. Umjesto mlijeka možete da koristite i smjesu kojom punite paprike i u tom slučaju možete odmah da ih jedete. Ukoliko ipak koristite postupak sa mlijekom, moraćete da sačekate dan-dva i dobićete blaži ukus.

(StvarUkusa)

Pročitajte još

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop