Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvijek rado da pripremate.

Sastojci:
- 4 krmenadle
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašika mljevene paprike
- 1 kašika žutog šećera
- 2 kašičice bijelog luka u prahu
- 2 kašičice crnog luka u prahu
- 1,5 kašičice sušenog origana
- 1 kašičica soli
- 0,25 kašičice bibera
Recept za začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni:
Kako biste napravili kremenadle, prvo zagrijte rernu na 200°C. U maloj posudi pomiješajte papriku, šećer, bijeli luk u prahu, crni luk u prahu, sušeni origano, so i biber.
Stavite krmenadle u posudu za pečenje. Poprskajte maslinovim uljem sa obe strane i pospite začinima sa obje strane, pa ih utrljajte. Pecite nepoklopljeno 15 do 20 minuta. Ostavite da odstoje 5 minuta, a zatim ih servirajte prelivene sokom iz tiganja. Uživajte!
BONUS VIDEO
StvarUkusa