Domaci cili sa mlevenim mesom i pasuljem.html

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Domaći čili sa mlevenim mesom i pasuljem

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Pravi se veoma jednostavno i na stolu je za manje od sat vremena!

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/YuliaGusterina

Ako želite da napravite nešto ukusno i toplo što će vas zasititi, predlažemo vam ovaj klasik koji se sprema širom sveta!

Ljutinu jela sami regulišite dodavanjem manje ili više ljute paprike, a dajemo vam predloženu količinu za četvoro ljudi mada je čili, kao i pasulj, jelo koje je još bolje ako se pravi u većoj količini!

Sastojci:

500 grama mlevenog mesa

Dva čena belog luka

Jedan veći luk

Kašika ljute paprike

Kašičica mlevenog kumina

Kašičica sušenog origana

So

Konzerva braon pasulja

Konzerva paradajza pelata

Rendani sir

Tortilja čips

Priprema:

Zagrejte malo maslinovog ulja u većoj šerpi, i propržite meso, seckani luk i beli luk. Ocedite višak masnoće, ako je potrebno, a zatim dodajte paradajz, ljutu papriku, kumin, origano i so. Smanjite vatru na nisku i krčkajte oko pola sata. Ako vam se učini da nema dovoljno tečnosti, slobodno dodajte pola čaše vode.

Kada se lepo ukrčkalo, dodajte pasulj i kuvajte još deset minuta na srednjoj vatri. Servirajte posuto rendanim sirom, uz tortilja čips.

Koji je vaš omiljeni recept sa pasuljem? Recite nam u komentarima!

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

loader