Zapecena testenina bolonjeze

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Kao iz restorana: Zapečena testenina bolonjeze

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Postaće vam jedan od omiljenih recepata!

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Azurita

Ako volite testeninu, predlažemo vam ovaj sjajni recept za ceo obrok u jednoj posudi. 

Odaberite svoj omiljeni oblik testenine, napravite sos od mesa, pospite sirom i zapecite - gotovo!

Sastojci:

400 grama suve testenine

200 grama mlevene junetine

Pola glavice crnog luka

Konzerva paradajza pelata

Sušeni origano

So, biber

100 grama tvrdog sira

Maslinovo ulje

Priprema:

Testeninu obarite, ali od vremena kuvanja sa pakovanja "oduzmite" dva minuta.

U šerpi zagrejte maslinovo ulje i propržite meso i sitno seckani luk, oko pet minuta. Dodajte paradajz pelat i pustite da prokrčka. Začinite solju, biberom i sušenim origanom.

Testeninu pomešajte sa sosom u plehu za pečenje, odozgo narendajte tvrdi sir i zapecite u rerni dok ne dobije lepu zlatnu boju. Poslužite uz salatu.

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

loader