• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri godine od smrti velikog Nebojše Glogovca - pamtimo riječi neprežaljenog "šampiona"

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Nebojša Glogovac napustio nas je prije tri godine, u 49. godini na pulmologiji Kliničkog centra Srbije, gdje je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja usljed karcinoma pluća primljen samo dva dana ranije.

 Tri godine od smrti velikog Nebojše Glogovca - pamtimo riječi neprežaljenog "šampiona" Izvor: YouTube/screenshot/DomaćiFilmoviSerije/theprofyman/Food Dates

Njegov odlazak je nesumnjivo pogodio mnoge - porodicu, prijatelje, kolege, ali i sve one koji su ga godinama pratili na malim i velikim ekranima. Danas je održan pomen prerano preminulom glumcu, kojem su pristustvovali članovi porodice i kolege i kumovi Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i Milena Vasić.

Glumca smo upamtili ne samo kao jednog od najboljih ikada – velikog Nebojšu Glogovca, već i kao Kaju, Simketa, Pandura, Jovana, Ivana, Zlatka Gavrilovića i mnoge druge.

Možda će vas zanimati

Pamtimo i suze na kiši i riječ "Jelo", pamtimo i pitanje "znaš ti kako se postaje šampion?", a zahvaljujući glumcu koji je nas je napustio na današnji dan prije tri godine, i odgovor: "Kada je najteže, izađeš na teren i... pobijediš".

Danas ćemo se prisjetiti svih junaka koji su nas zasmijali, rasplakali i učili životnim lekcijama.

U sjećanje na Nebojšu.

Ima li kraja? Napustio nas je još jedan sjajan glumac, Nebojša Glogovac. Ovo je naš omaž njemu. Počivaj u miru, Nebojša.
Izvor: MONDO

Na dan kada je preminuo, neko od poštovalaca glumca je na njegov motor, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj je živio, ostavio ruže.

Izvor: MONDO

U nedavno objavljenoj knjizi o Glogovcu, otkriveno je da je položio vožnju tek iz osmog puta, ali i da je "plakao kao malo dete" kada je čuo da će Sloboda i Vojin dobiti djecu.

"Vozački je polagao u Pančevu - osam puta. I tih osam puta su probudili veliki inat u njemu, pa je postao ljubitelj vožnje, i automobila i motora. I smatrao je da je sjajan vozač. Međutim, to bi rijetko koji njegov suvozač potvrdio", piše u knjizi "Glogi" autora Aleksandra Đuričića.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop