• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Film "Južni vetar 2: Ubrzanje" prikazan u Srbiji

Film "Južni vetar 2: Ubrzanje" je premijerno prikazan beogradskoj publici u Kombank dvorani.

 Beogradska publika uživala u premijeri Južnog vetra  Izvor: KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ

"Ubrzanje" predstavlja nastavak filma iz 2018. godine i najpopluarnije prošlogodišnje serije, a prvo prikazivanje imao je sredinom jula ove godine na Pulskom filmskog festivalu.

Prvi je na premijeru došao glumac Luka Grbić koji tumači lik Nenada Maraša, kao i poznati telohranitelj Goran Dželatović Ajkula, Vanja Bulić sa suprugom, ministarka Maja Gojković, Slobodan Veljković, Anđelka Prpić, Žika Todorović je došao sa suprugom i pokušao je da prođe neprimećeno.

Miloš Biković došao je sa partnerkom iz filma Jovanom Stojiljković, a Ivica Dačić stigao je u društvu sina i supruge.

Film Miloša Avramović je od 3. novembra na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji.

"Južni vetar 2: Ubrzanje" dolazi poslije više od tri godine iščekivanja nastavka akcije iz 2018. godine, a filma prati karijeru Petra Maraša, kog igra Miloš Biković, koji pokušava da svoje ilegalne poslove pretvori u legalne radnje, ali ga iznenadni problem u koji upada njegov mlađi brat Nenad, u interpretaciji mladog ali fenomenalnog Luke Grbića, tjera da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke.

Nove avanture Baće i Maraša ponovo će nas ostaviti bez daha, a prema riječima Miloša Avramovića "možda i sa osmijehom na licu, a neko će biti i tužan".

"Film se konačno vraća kući, u bioskop, gdje mu je i mjesto. Nema treme pred premijeru već samo želje i nade da se film publici dopadne. Napravili smo dobar posao i mislim da će svi biti zadovoljni", rekao je Avramović MONDU i dodao da će "neki na kraju iz bioskopske sale izaći tužan, a neko sa osmijehom na licu".

"Neko će možda poželjeti da film pogleda još jednom. Bitno je da s kojom god emocijom izađu znamo da je film dotakao publiku na neki način. Najgore bi bilo da izađu i kažu 'kakva glupost'", rekao je reditelj kroz smijeh.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop