• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavljena knjiga "Svetislav Tisa Milosavljević - od Niša do Banjaluke"

U okviru posebnog programa pripremljenog povodom obilježavanja Dana Banskog dvora, u vijećnici ove ustanove kulture predstavljena je knjiga “Svetislav Tisa Milosavljević – od Niša do Banjaluke, od vojnika do državnika” autora Milutina Miltojevića, istoričara iz Niša.

 promocija knjige u Banskom dvoru Izvor: Banski dvor

Na sinoćnjoj promociji su pored autora govorili recenzenti dr Nebojša Ranđelović, mr Zoran Pejašinović i Nadežda Lazarević Kovačević.

Ova promocija ujedno predstavlja i nastavak uspješno započete saradnje između Banskog dvora i Studentskog kulturnog centra iz Niša, koji je i izdavač knjige o Svetislavu Tisi Milosavljeviću, brigadnom generalu, ministru u Vladi Kraljevine Jugoslavije i prvom banu Vrbaske banovine.

Na promociji je prisustvovala i delegacija Studentskog kulturnog centra iz Niša, predvođena direktorom dr Predragom Jelenkovićem.

Promociji je prisustvovao i predsjednik Skupštine grada Banje Luke Mladen Ilić, savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić – Banjac i ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku Nevena Blagojević – Podrić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop