• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ženski stand-up u Banjaluci: "Pipkanje je odgovor" u pabu "Šestica"

Autor Dušan Volaš

Stand-up komedija "Pipkanje je odgovor" u izvođenju Mirande Lončar održaće se u subotu, 17.decembra u banjalučkom pabu "Šestica" sa početkom u 20 časova.

 Pipkanje je odgovor u pabu Šestica Izvor: Promo

Stand-up komedija je sve popularnija kod nas, ali dok žene čine najveći dio publike stand-up događaja, po pitanju izvođača to je sve junak do junaka. Miranda je jedna od rijetkih žena na sceni, ali i dokaz da i žene imaju svoje mjesto u stand-up komediji.

"Njezin stand-up se dotiče manje-više istih tema kao i stand-up bilo kojeg drugog komičara, ali s različitim senzibilitetom. Show je i interaktivnog karaktera, pa je svaka izvedba priča za sebe koja se vrti oko pronalaska ljubavi, svađa i primirja s babom, najboljom prijateljicom koja je zapravo gay prijatelj, o putovanjima, o tome kako mi vidimo sebe, a kako drugi vide nas, ukratko PIPKANJE JE ODGOVOR je show o preživljavanju", navode organizatori.

S Mirandom u Banjaluku dolazi i mladi zagrebački pravnik koji se nedavno počeo baviti stand-upom, Rokoslav Hranjec, da dodatno opusti ekipu, ali i da imamo muško, jer šta je sigurno, sigurno je. A sigurno je da nam je potrebno opuštenog druženja uživo.

Cijena ulaznice je 6 KM.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop