• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jazavac – Novo ročište": Zoran Kesić u četvrtak na banjalučkom Kastelu

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Povodom 23 godine od osnivanja magazina Buka, na banjalučkoj tvrđavi Kastel u četvrtak, 25. avgusta nastupiće poznati srpski komičar i TV voditelj Zoran Kesić.

 Zoran Kesić u Banjaluci Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Zoran Kesić je jedno je od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije. Autor je kompletnog scenarija za svoj nastup.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umjetnosti, medija, društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

"Kesić, priče i pesme" je predstava specijalno namijenjena ljudima iz ex Yu regiona koji žive i rade u inostranstvu. Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema materijal namijenjen baš toj državi. Podrazumijeva se, primjera radi, da će se u Beču "grčiti u hotelskoj sobi i izbjegavati gej semafore" , da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za "Dubai na vodi", a da će u Kanadi tragati za čuvenom "ženinom tetkom". Na taj način se i njegove priče i pjesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova predstava dobija formu živog, rastućeg, mijenjajućeg organizma.

Ulaznice koštaju 20 KM.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop