• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrija Milošević u Jazavcu: "Mnoge koji su me napadali sada ne možeš da skineš s Pinka" (FOTO/VIDEO)

Autor Nikolina Damjanić

Glumac Andrija Milošević sinoć je u pozorištu "Jazavac" u Banjaluci pričao o svojim životnim i glumačkim iskustvima i poteškoćama, a podijelio je i poneki savjet mladim glumcima, te otkrio jednu ekskluzivu.

 Andrija Milošević u Jazavcu razgovor s glumcem Izvor: Aleksandar Čavić

Treće večeri Međunarodnog festivala glumca "Zaplet" u sklopu programa "Razgovor sa glumcima" u holu Gradskog pozorišta "Jazavac", publika je imala priliku da se druži sa popularnim glumcem kojeg pamtimo iz uloga u serijama i filmovima "Mješoviti brak", "Andrija i Anđelka", "Pevaj brate", "Mali Budo"...

Andrija Milošević je pričao kako je izgledao život kada je "plata u pozorištu bila 210 evra, a kirija za stan 200 evra". Sa publikom je podijelio intimni detalj o tome kako je bolest majke bila prelomni trenutak u njegovoj karijeri jer se tada okrenuo komercionalnim projektima kako bi mogao skupiti dovoljno novca za njeno liječenje.

Većina Miloševićevih iskustava i savjeta bila je usmjerena posebno ka mladim glumcima. Andrija se posebno prisjetio osuda i komentara kojima nakon što je počeo da glumi u seriji "Mješoviti brak" na "Pink" televiziji.

"Većinu onih koji su napadali i mene i koleginicu Slobodu Mićalović ne možeš danas da skineš sa Pinka", rekao je Milošević.

U pomalo terapeutsko-komičarskoj atmosferi Milošević je pričao kako je uspio da ostane mentalno imun na komentare popularnih "sveznalica", a čija je meta bio i nakon što je otvorio svoje pozorište "Teatar na brdu".

Ovo pozorište se fokusira na mlade, neafirmisane glumce kojima daje šansu da "ispeku" zanat, ali i steknu ime. U ovom poduhvatu pomogao mu je i Nikola Kolja Pejaković, čija predstava "Šećer je sitan osim kad je kocka" je najgledanija na repertoaru "Teatra na brdu".

Andrija Milošević u "Jazavcu"
Izvor: Aleksandar Čavić

"Da nema nje ne bismo mogli platiti ni račune, ni glumce, ni kiriju. Od prodaje tih ulaznica pokrijemo sve", našalio se Milošević koji je banjalučkoj publici otkrio da trenutno radi na stend-ap predstavi sa Nikolom Kojom.

Predviđeni termin za razgovor sa popularnim glumcem uveliko je premašen, mnogi su htjeli da postave pitanja, a u svom poznatom maniru, Andrija Milošević je s publikom podijelio i svoj najnoviji vic.

Na programu 15. Zapleta večeras je predstava "Gubitnik" Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop