• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kamenite priče" među traženijim naslovima na Beogradskom sajmu knjige!

Autor mondo.ba

U glavnom gradu Srbije od 20. do 27. oktobra održava se 64. po redu Međunarodni beogradski sajam knjige, koji već decenijama predstavlja jedno od centralnih kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope.

 "Kamenite priče" među najtraženijim izdanjima na Beogradskom sajmu knjige! Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Na sajmu u Beogradu ove godine učestvuje preko 500 direktnih izdavača knjiga iz cijelog svijeta, a među njima i banjalučki Imprimatur, koji po prvi put izlaže na ovoj prestižnoj književnoj manifestaciji.

Među izdanjima Imprimatura našle su se i "Kamenite priče" Milike Kolundžić, čije izdavanje je autorka iz Kotora osvojila pobjedom na prošlogodišnjem konkursu portala Mondo.ba "Priče iz komšiluka".

A, sjajna vijest je da su upravo Milkine "Kamenite priče" među tri najprodavanija naslova iz Imprimaturovog kataloga na ovogodišnjem Beogradskom sajmu knjige!

Možda će vas zanimati

U zbirci "Kamenite priče" nalazi se 28 priča, uglavnom o sudbini žena tokom nekoliko generacija jedne dalmatinske porodice. To su kratke, ali emocijama nabijene pripovijesti, čvrste unutrašnje strukture, s obiljem dijalekatskih izraza, koji dodatno pojačavaju njihovu slikovitost i izražajnost.

Milki od srca čestitamo na njenom uspješnom književnom debiju i jedva čekamo njena naredna izdanja, a takođe sa velikim nestrpljenjem očekujemo i izlazak prve zbirke priča ovogodišnje pobjednice "Priča iz komšiluka" Nade Kaurin, ne sumnjajući i da će njena knjiga naići na odličan odjek kod književne publike u našem regionu!

Pročitaje i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop