• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba Danijele Mihić od 10. marta u KC UDAS

Autor mondo.ba

Samostalna izložba Danijele Mihić biće otvorena u utorak, 10. marta 2020. godine u 19 sati u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2, Banjaluka.

 Izložba Danijele Mihić od 10. marta u KC UDAS Izvor: Promo

Riječ je o prvoj samostalnoj izložbi umjetnika i umjetnica sa i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra Udas Banjaluka za 2020. godinu. Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS, na osnovu javnog konkursa iz oblasti slikarstva za umjetnike sa i bez invaliditeta, odabrao je radove umjetnice Danijele Mihić za predstavljanje u KC UDAS.

Takođe, Danijela Mihić je dobitnica nagrade za slikarstvo Kulturnog centra UDAS u okviru završne kolektivne izložbe studenata Studijskog programa Likovne umjetnosti Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci u akademskoj 2018/2019. U okviru izlagačkih aktivnosti za 2020. godinu u kulturnom centru, u periodu od marta do jula 2020. godine predstavljaće se, svakog mjeseca, izložbe umjetničkih radova umjetnika sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine.

Možda će vas zanimati

Danijela Mihić je rođena 1997. godine u Banjaluci, gdje završava srednju Tehnološku školu. Student je četvrte godine Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci na smjeru slikarstvo, u klasi Radoslava Tadića. Učestvovala je u kolektivnim izložbama: Godišnja izložba studentskih radova Akedemije likovnih umjetnosti u Banjaluci (2017,2018,2019), izložba "Tjelovitost" u Art Klub Prostoru (2019), kolektivna izložba u okviru festivala "Banjalučka ljetna scena" (2019), samostalna izložba "Galerija Đura Jakšić" Banjaluka (2018). Dobitnik je nagrade Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci za Studiju-sliku na drugoj godini, kao i nagrade Kulturnog centra Udas na trećoj godini u Banjaluci. Učestvovala je i u slikarskim kolonijama, Eko-kolonija Blidinje (2018, 2019) i Putevima predaka (2017).

Izložba će biti otvorena do 31. marta 2020. godine i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od 9 do 15:30 sati.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop