• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dizajneri otkrili koje su najmodernije haljine za ljeto 2022: U ovim bojama svi će vas primijetiti!

Autor Dragana Božić

Pogledajte koje su najmodernije haljine za ljeto 2022. godine!

 Najmodernije haljine za ljeto 2022 Izvor: Instagram/Screenshot/ritualityibizashop

Čim dođe ljeto i vrele temperature jedva čekamo da se otarasimo pantalona, da budemo poletnije i opuštenije. Haljine su idealan komad koji nam daju tu mogućnost, a dizajneri su za sezonu proljeće/ljeto za 2022. godinu najavili najmodernije haljine u kojima ćete biti zanosne, šik i u trendu.

Voćne boje

Haljine upadljivih boja poput limun-žute, kivi-zelene i drečavo narandžaste su ovog ljeta potpuni hit! ''Voćne boje'' će istaći vašu figuru i učiniti da se izdvojite u moru tamnih ili neutralnih tonova. Još kada pocrnite, vaš ten će doći do izražaja. Najviše će se nositi haljine od satena koji je i te kako lagan i prijatan materijal za vrele dane. Haljine veselih nijansi možete da kombinujete sa različitim sandalama ili niskim štiklicama, dodajte maramu i nakit i izgledaćete apsolutno šik i moderno!

Cvjetni dezeni

I ovog ljeta cvijeće na odjeći ne izlazi iz mode! Kako sitni, tako i krupni floralni dezeni trebalo bi da se nađu u vašem ormaru. Svakako nećete omanuti šta god da izaberete! Odlučite se za omiljeni print i "prolepršajte" gradom kao da ste na moru.

 Elegatne i dugačke

Ovog ljeta, dizajneri su najavili haljine ispod koljena koje ujedno čine da izgledate zavodljivo, ali i otmeno. Duge haljine su oduvijek su bile simbol elegancije, zato idealni model za večernji izlazak može da bude od satena, upadljive boje i sa dubokim šlicom. Upotpunite izgled svjetlucavim nakitom i elegantnim sandalama i zasijaćete u noći!

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop