• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najružnije čizme za 2023. godinu: Najpoznatija MODNA UBICA ih obula, jedva izvela prvi korak (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Čizme za koje se i muškarci i žene "mole" da ne postanu popularne, iznjela je najpoznatija modna blogerka Kjara Feranji.

 Najružnije čizme za sezonu 2023. Izvor: Instagaram/chiaraferragni/screenshot

U modi nikada nisu postojala pravila. Trendovi se ponavljaju, spaja se nespojivo i čini se da je zaživjela teorija - što ružnije, to bolje. U tome veliku ulogu imaju uticajne osobe na mrežama. Riječ o je trendseterkama, blogerkama i influenserkama koje su konstantno u potrazi za ekstravagantnim odjevnim komadima. Kada ga iznesu i pohvale se dobrom fotkom, milioni djevojaka želi isti autfit.

Među najpoznatijima, koja važi za "modnu ubicu", svakako je Kjara Feranji. Obula je čizme u kojima je, prije svega, doslovno nemoguće hodati, a koje su, vjerovatno ćete se ložiti, daleko od lijepog izgleda. Kjara je na Instagramu istakla da se radi o obući modne kuće Skjapareli. Imaju ogromnu platformu i još čudnije - zlatne prste.

Kada pogledate snimak, ne znate gdje pre da gledate: Kjaru koja se muči da hoda, već na prvom koraku se sapliće i pokušava da održi ravnotežu ili u ekscentrične detalje koji bodu oči. Snimak je pogledalo skoro 350.000 ljudi, što je pratioce već navelo da zbijaju šale na račun "nove mode". "Je li ovo obuđa za trenutak kad nadođe plima?", "Voljela bih da te vidim kako silaziš niz stepenice", "Ne znam ko ovo može da nosi", glasili su samo neki od komentara.

Osim toga, mnogi su blogerki napisali da pod hitno obriše snimak. Bilo je i onih koji smatraju da blogerka ne bi ovu obuću nosila, da nije dobila novac za promovisanje čizama. "Da mi daju novac koji njoj daju za reklamiranje, nosila bih ovo bez mnogo 'ali' i 'ako'", glasio je jedan komentar. Pogledajte snimak Kjare u džombastim čizmama:

Pogledajte

00:14
Kjara Feranji
Izvor: Instagaram/chiaraferragni
Izvor: Instagaram/chiaraferragni

Anketa

Da li biste nosili ove čizme?

  • Ne!

    100% (5)

  • Što da ne, zanimljive su.

    0% (0)

Da li biste nosili ove čizme?

Rezultati

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop