• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

One su ove godine blistale: Najbolje obučene dame u 2019. godini! (FOTO)

Autor mondo.rs

"Modna Biblija" napravila listu najbolje obučenih dama 2019. godine, evo ko se sve našao na listi!

Magazin "Vog" koji nazivaju i modnom Biblijom, na kraju svake godine "sabira utiske" i sastavlja listu najbolje obučenih dama – evo ko od njih je zablistao u 2019. godini!

Možda će vas zanimati

Na listi se, sasvim očekivano, u top deset našla i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, koju je "Vog" opisao kao modernu ličnost kraljevske porodice. Damama širom sveta se zaista dopada njen klasičan i elegantan stil, pa sve što obuče posle toga ubrzo bude rasprodato.

Pored Megan, na listi je i Naomi Kembel, a modni znalci posebno hvale njenu veoma provokativnu providnu haljinu koju je nosila na dobrotvornom događaju koji je organizovala.

Jedna od poznatih dama koja svojim izgledom privlači pažnju je svakako i Rijana, koja se potpuno zasluženo našla na ovoj listi. Otkako je lansirala luksuznu modnu kolekciju u okrivu svog brenda Fenty, pevačica se često na javnim događajima pojavljuje u pravo u svojim modelima i za to najčešće dobija sjajne kritike modnih stručnjaka.

Jedna od haljina koju su hvalili je ona mint zelena koju je nosila na dodeli Modnih nagrada u Londonu.

Pevačica koja je nekada umela da nas šokira svojim izdanjima – setimo se samo čuvene haljine od mesa – Lady Gaga našla se na listi najbolje obučenih u 2019. U tome joj je sasvim izvesno pomogla "Valentino" toaleta koju je nosila na dodeli Zlatnih globusa, a koju "Vog" naziva haljinom godine...

Pored ovih dama, na listi najbolje odevenih u 2019. našle su se i Fibi Valer-Bridž, manekenka Advoa Aboa, Lupita Njongo, Zoi Kravic, Trejsi Elis Ros i Džema Čen. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop