• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa 65 godina ne posustaje: Madona ŽESTOKO započela turneju (FOTO)

Autor Marina Cvetković

Kraljica popa Madona, započela je dugo očekivanu turneju vrelim nastupom u Londonu, niko ne može da vjeruje šta radi u sedmoj deceniji!

 Madona turneja 2023 Izvor: Profimedia

Nakon što jedoživjela situaciju "blizu smrti" tokom priprema za početak svetske turneje "Celebration", Madona se vratila na velika vrata! Svojim koncertom u londonskoj 02 Areni, kraljica popa podsetila je sve svojim hitovima i koreografijom zašto je dobila taj nadimak.

Ali, nije sve prošlo po planu. Dok je u izazovnim kostimima plesala i izvodila performans, u jednom trenutku nakon četvrte pjesme, doživjela je tonske smetnje. Surovi profesionalac kakav jeste, Madona je uzela situaciju u svoje ruke i obratila se publici riječima da "će njena ekipa morati da pritisne reset dugme".

"Ovo je tačno ono što ne želite da se desi na prvoj večeri tokom otvaranja turneje, ovo nije planirano, tako da izvinite", rekla je zvijezda, prenosi DailyMail. Dok su ovi problemi riješeni, Madona je zabavljala publiku pričama iz svoje mladosti: "Kada sam bila švorc, nisam imala novca da se istuširam ili okupam, pa sam zapravo izlazila s momcima koji imaju tuševe i kupatila", priznala je fanovima i dodala, "izlazila bih s njima neko vrijeme ako su slatki, a onda bih provukla pitanje da li žive sami, i odgovor bi bio da. Onda bih brzo prelazila na stvar pitanjem 'da li imaš tuš ili kadu?' Ako i to prođu, možemo na večeru!"

Izvor: Profimedia

Kada je koncert nastavljen, na sceni su se pojavile čak i toples plesačice, a i sama Madona promenila je niz lascivnih, se*si izdanja, a zatim se mazila i dodirivala sa nekoliko zgodnih muškaraca i žena na sceni. Takođe, na bini se odigrao i ples sa provokativnim elementima, a publiku je posebno šokirao prizor gdje pjevačicu po najintimnijoj zoni na tijelu dodiruje muškarac sa maskom plave žene na glavi. Deluje da je pop-ikona jedva čekala da krene da nastupa, pa je pokazala sa koliko žara se daje svemu.

Madona je bila prinuđena da pomjeri svoje nastupe nakon što je pre četiri mjeseca hitno prebačena na intenzivnu terapiju i intubirana, nakon što je pronađena kako leži na podu svog stana u Njujorku u junu. U javnosti se dosta spekulisalo o njenom zdravstvenom stanju, a zapravo niko ništa nije znao konkretno. Madona je prekinula ćutanje u bolničkoj postelji i priznala da se ne sjeća pet dana svog života u bolnici. Tom prilikom je rekla: "Nisam mislila da ću uspjeti, a nisu ni moji ljekari". Nastavila je svoju emotivnu ispovijest: "Zaboravila sam pet dana svog života, ili svoju smrt, ne znam zapravo gdje sam bila. Ali anđeli su me štitili. I moja djeca su bila tamo. I moja djeca me uvijek spasavaju, svaki put. Ako želite da znate kako sam se izvukla i kako sam preživjela, pomislila sam, moram da budem tu za svoju djecu. Moram da preživim za njih".

 BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:41
Madona pokazala lice bez filtera
Izvor: youtube/screenshot/madonna
Izvor: youtube/screenshot/madonna

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop