• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prelepa fudbalerka na sajtu za odrasle: Dobila je otkaz zbog šokantnih snimaka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Skupo će vas koštati ako želite da je pratite.

 Medlin Rajt Prelepa fudbalerka na sajtu za odrasle: Dobila je otkaz zbog šokantnih snimaka! Izvor: Instagram/printscreen/madelene_wright

Kriza je u svetu fudbala zbog korone, a Medlin Rajt je možda i digla ruke od ovog sporta. Jedna od najatraktivnijih fudbalerki na svetu je odlučila da svoj fizički izgled naplati na sajtu za odrasle.

Nekadašnja fudbalerka Čarltona je u tom klubu dobila otkaz zbog kontroverznih snimaka koje je kačila na Instagram, a sada istu društvenu mrežu koristi u druge svrhe. Svoje pratioce, kojih ima preko 100 hiljada, vodi na svoj profil na sajtu za odrasle ''Onlyfans''. 

Možda će vas zanimati

Medlin (22) je kačila snimke sa kućnih žurki, ali i iz automobila kada se videlo da nazdravlja šampanjcem dok vozi. To nisu bili njeni prvi incidenti, pa je Čarlton odlučio da raskine ugovor sa njom.

Sve se odigralo pre mesec dana, a pitanje je da li će se Rajt vratiti fudbalu. Ona se u međuvremenu ''snašla'' tako što je na svoj Instagram počela da kači nešto fotografije na kojima je oskudno odevena, dok je mesečna pretplata za njen profil na sajtu za odrasle 33 evra.

Pored fotgorafija, na toj platformi se dele i video snimci, a tek treba da se vidi koliko je Medlin Rajt spremna da pokaže svojim pratiocima. Neke od zvezda koje koriste ovu mrežu uopšte ne slike i snimke bez odeće, ali postoje i drugačiji slučajevi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC