• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigli rezultati testiranja: Igraće se u Milanu i Krotoneu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nema novozaraženih fudbalera Juventusa, ali ni Rome.

 Korona virus fudbaleri Juventusa i Rome nisu zaraženi, negativni na testiranju, igraće utakmice Izvor: Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Dva meča 16. kola Serije A bila su pod znakom pitanja zbog pojave korona virusa među italijanskim klubovima, ali dueli Krotone - Roma (15.00) i Milan - Juventus (20.45) biće odigrani danas u predviđenim terminima.

Nakon što je utvrđeno da su u redovima "stare dame" Aleks Sandro i Huan Kvadrado pozitivni na Kovid 19, postojala je mogućnost da derbi meč na "San Siru" bude odgođen, zbog čega torinski tim nije otputovao sinoć put Milana kako je bilo planirano.

Možda će vas zanimati

U međuvremenu su obavljena nova testiranja, a testovi su pokazali da u timu Juventusa nema novozaraženih igrača, pa se ekspedicija "bjankonera" danas uputila na duel sa Milanom i meč će biti odigran večeras.

Slična situacija bila je i u Romi, gdje su pojedini italijanski mediji objavili da je zaražen trener Paulo Fonseka. Zbog stomačnih problema Portugalac nije putovao sa igračima na duel sa Krotoneom i bilo je najavljeno da će ga zamijeniti njegov asistent Nunjo Kampos.

S tim u vezi, i Rimljani su odradili obavezna testiranja, te je utvrđeno da su svi igrači negativni, baš kao i trener Fonseka, koji će danas ipak biti na klupi svog tima.

Za razliku od njih, novi sportski direktor Rome Tijago Pinto ipak je i dalje pozitivan na korona virus. Portugalac je prije nekoliko dana testiran i bio je negativan, nakon čega mu je dozvoljeno da doputuje u Italiju.

Ipak, po dolasku u Rim ponovo je testiran i utvrđeno je da je pozitivan, a novi test otklonio je sve dileme - Portugalac i dalje ima koronu i moraće u izolaciju.

Osim susreta u Milanu i Krotoneu, danas je na programu i preostalih osam dvoboja 16. runde Serije A.

SERIJA A - 16. KOLO:

Kaljari - Benevento (12.30)
Atalanta - Parma (15.00)
Bolonja - Udineze
Krotone - Roma
Lacio - Fiorentina
Sampdorija - Inter
Sasuolo - Đenova
Torino - Verona
Napoli - Specija (18.00)
Milan - Juventus (20.45)

TABELA: Milan 37, Inter 36, Roma 30, Napoli (-1) 28, Sasuolo 26, Atalanta (-1) 25, Juventus (-2) 24, Verona 23, Lacio 22, Benevento 18, Sampdorija 17, Bolonja 16, Udineze (-2) 15, Fiorentina 15, Kaljari 14, Parma 12, Torino 11, Specija 11, Đenova 11, Krotone 9.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC