• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove zavrzlame u Seriji A: Edin Džeko bez trenera, ima li koronu ili ne?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mediji tvrde da je trener Rome zaražen, iz kluba se ne oglašavaju.

 Fapulo Fonseka trener Rome korona virus Izvor: Tanjug/Alfredo Falcone/LaPresse

Poslije Juventusa, problemi sa korona virusom i u rimskom klubu.

Naime, u današnjem meču protiv Krotonea na klupi Rome neće sjediti Paulo Fonseka, koji juče nije otputovao s timom zbog stomačnih problema (gastroenteritisa).

Možda će vas zanimati

Bar tako izgledalo je juče, mada su mediji na Apeninima otišli korak dalje i otkrili da je Portugalac zaražen korona virusom, iako se iz kluba nisu oglasili po ovom pitanju.

A sve je počelo dolaskom novog sportskog direktora "vučice" Tijaga Pinta u Rim. Pintu je ranije u decembru utvrđeno da je zaražen virusom, zbog čega nije mogao ranije da preuzme novu funkciju na "Olimpiku".

Ipak, izgledalo je da se oporavio i Portugalac je u rodnoj zemlji testiran i ispostavilo se da je prebolovao virus, odnosno test je bio negativan, što je značilo da može da otputuje u Italiju i krene s radom. To se i desilo.

Ali, po dolasku u Rim ponovo je testiran, a ovaj put test je bio pozitivan! Bar tako tvrde novinari "Gazete delo Sport".

Problem se pojavio u međuvremenu jer je Pinto bio u kontaktu sa Fonsekom, ali i igračima Rome, pa postoji mogućnost da je i neko od njih zaražen.

Trener Fonseka održao je pres konferenciju pred utakmicu, ali onda se nije našao među putnicima na aerodromu "Fjumićino", te je saopšteno da će Edina Džeku i saigrače danas predvoditi njegov pomoćnik Nunjo Kampos.

Iako su i igrači u međuvremenu testirani, još uvijek se čeka na rezultate, pa postoji mogućnost, u slučaju novih pozitivnih slučajeva, da danađnji meč Krotone - Roma (15.00) uopšte ne bude odigran u predviđenom terminu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC