• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitru više uopšte ne vjeruju - Fulam ima dvije opcije za napad: Pojačanje stiže do kraja dana!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler Partizana nije u prvom planu kod Skota Parkera.

 Fulam traži zamjenu za Mitrovića Izvor: MN PRESS

Iako je nedavno bio asistent za drugi gol Fulama na meču protiv Vest Broma (2:2), Aleksandar Mitrović nije uspio dovoljno da popravi status. Skot Parker ga ne cijeni, pa je riješio da mu pronađe zamjenu.

Dok se srpski fudbaler mučio sa formom, Fulam je skautirao, pa u posljednjih nekoliko sati prelaznog roka ulaze sa dvije ideje za novog napadača.

Možda će vas zanimati

Pojedini mediji iz Engleske javljaju da je samo pitanje trenutka kada će jedan od napadača potpisati za tim iz Londona, čime će se uloga srpskog fudbalera u klubu dodatno smanjiti.

Džoš Maja (22), Nigerijac koji igra za Bordo i Džošua King (29), Norvežanin iz redova Bornmuta, nalaze se na najužem spisku želja ekipe koja će se ove sezone boriti za opstanak u Premijer ligi Engleske. Ništa čudno, Parker je još prije nekoliko nedjelja najavio da im je potreban novi napadač.

Fudbaler Bordoa ima dvojno državljanstvo Engleske i Nigerije, a prije Francuske je već bio na Ostrvu. Igrao je za mlađe kategorije Mančester sitija, pre nego što je prešao u Sanderlend u kom je stigao do prvog tima. Maja je visok 181 centimetar i kao najveći kvalitet mu se ističe brzina.

King je, iako stranac, daleko poznatije ime u engleskom fudbalu.

Norvežanin je stigao u mlađe kategorije Mančester junajteda, nosio je dres Hala i Blekburna, a trenutno je član Bornmuta. Za razliku od Maje, on može da igra i na nekoliko drugih pozicija u veznom redu, što bi mogao da mu bude plus kada Fulam bude birao.

Aleksandar Mitrović nije po njegovom ukusu, prespor je za fudbal koji bi on volio da igra, a nije pomogla ni slabija golgeterska forma nekadašanjeg napadača Partizana. Od promašenog penala protiv Škotske Mitar se muči na terenu, bilo je tu i povreda, pa je ispao iz startnih 11.

Ove sezone odigrao je nešto manje od 900 minuta fudbala na 16 mečeva u ligi, uz učinak od dva gola i tri asistencije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC