• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam iznenađena što se ubila, on je sa njom igrao igrice: Plejboj "zečica" otkrila prljave igre zvezde Bajerna! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Nema kraja pričama o aferama Džeroma Boatenga.

 dzerom-boateng-kasija-lenhart-samoubistvo-ubila-se-prevara-melisa-hau-plejboj-zecica-foto Izvor: MN Press/Instagram/kasia_lenhardt/Printscreen

Nastavljaju se nevjerovatne vijesti u kojima se pominje ime Džeroma Boatenga.

Fudbaler Bajern Minhena ponovo je u centru pažnje, pošto su poslije samoubistva njegove nekadašnje vjerenice, na njegov račun pale teške riječi još jedne žene - i to bivše Plejboj "zečice"!

Boateng je prvo bio u centru zbivanja kada je raskinuo sa Kasijom Lenhart, 25-godišnjom manekenkom s kojom je bio i vjeren, a s kojom je navodno prethodno prevario svoju prethodnu partnerku Rebeku.

Fudbaler sa Rebekom ima djecu, a tvrdio je posle raskida sa Kasijom i da je i dalje voli. Kasija je tvrdila da je Boateng "đavo" i da će sve o njemu otkriti, a onda se desila tragedija - osam dana poslije njihovog raskida, Kasija je izvršila samoubistvo!

Sada se o svemu tome oglasila Melisa Hau, bivša Plejboj "zečica" koja tvrdi da je izlazila s Boatengom dok je on još bio veren s Kasijom.

"Nisam iznenađena što se ovako završilo i što se ubila, jer momci poput Džeroma prave psihički haos djevojkama, jer vole da se poigravaju njihovim emocijama i osećanjima. Onda dođe do takvog ludila kao što se dogodilo njoj", rekla je Hau.

Ona je dodala da je bila šokirana kada je čula da se Kasija ubila, ali da je poslije sve shvatila.

"Džerom je s njom igrao igrice i eto šta se na kraju dogodi. Džeroma sam upoznala u Londonu i odmah me je proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam. Želio je da idem s njim u Njemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici vidjela da je u vezi i da je vjeren. Slao mi je poruke i ponašao se kao da je nema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene", rekla je Melisa Hau za britanski "San".

Ovo je Melisa:

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC