• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Spavao sam sa mamom do 17. godine": Najveći grubijan u fudbalu ispričao bizarne stvari!

Autor Dragan Šutvić

"Pretpostavljam da se ocu to nije pretjerano sviđalo".

 pepe-spavao-s-majkom-do-17-godine-real-madrid Izvor: Profimedia

Portugalski štoper Pepe (38) važi za jednog od najsurovijih defanzivaca u istoriji fudbala, navikli smo da ne mari za zdravlje protivnika i uvijek udara "u koske", međutim kada je u pitanju njegova ličnost van terena - potpuno je drugačiji.

Mirniji je, povučeniji nego što biste rekli na osnovu njegovog ponašanja na terenu, a sada je za portugalske medije otkrio i šokaktan podatak.

Možda će vas zanimati

Fudbaler koji danas slavi rođendan u slavljeničkom intervjuu za "Tribuna Expresso" otkrio je nešto što nikada nije ispričao, a tiče se njegovog djetinjstva i tinejdžerskih dana u Brazilu, u kome je rođen, ali se potom preselio u Portugal.

"Koliko sam bio razmažen? Dok nisam došao u Portugal, dakle do 17. godine, spavao sam sa majkom u krevetu, tako da samo zamislite", nasmijao se Pepe.

Šta ti je otac rekao na to?

"Vidi, već sam bio veoma visok (Pepe je sada 1.87cm prim. aut.) i spavao sam sa roditeljima, tako da pretpostavljam da se ocu to nije pretjerano sviđalo", kazao je portugalski štoper i nastavio da govori na istu temu.

"Interesantno, nedavno sam baš pričao s majkom i sjetila se kako sam volio da provlačim prste kroz njenu kosu, pa sam joj rekao da sam možda još tada znao da ćemo biti odvojeni dugo".

Pepe je razmišljao da napusti fudbal, ali majka ga je podržala, pa je preko nastupa u rezervnoj ekipi Maritima stigao do dresa Porta, potom i Real Madrida u kome je proveo deset nezaboravnih godina. Trenutno je opet u Portu i još igra za reprezentaciju.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC