• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki problem za Zvezdu? Stanković otkrio zašto je Milunović izašao: Štoper sutra na detaljnim pregledima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni defanzivac napustio igru, a sutra će biti poznati detalji.

 nemanja-milunovic-crvena-zvezda-dejan-stankovic-povreda-stoper-kup-srbije Izvor: MN PRESS

Promena u prvom delu igre često je vrlo loš znak. Mnogi navijači Zvezde pomislili su da nešto nije u redu sa stamenim Nemanjom Milunovićem kada je tek nekoliko minuta nakon pola sata igre morao van igre.

Možda će vas zanimati

Na meču protiv drugoligaša IMT-a u četvrtfinalu Kupa Srbije njega je zamenio Veljko Nikolić. Zvezda je tada ''tumbala'' u odbrani, a Stanković na kraju meča otkrio kakva je situacija sa bivšim igračem BATE Borisova.

Povremeni i potencijalni reprezentativac Srbije sutra odlazi na dodatne lekarske preglede! A kompletna situacija dešava se tek malo više od nedelju dana pred derbi protiv Partizana...

''Milunović je izašao preventivno, sutra će na magnetnu rezonancu. Nadam se da nije ništa strašno'', rekao je kratko Dejan Stanković, pred kamerama Arena sport.

Što se tiče same utakmice, on je zadovoljan i igrom svog tima i mogućnošću da kombinuje igrače koje prethodnih nedelja nije imao na raspolaganju.

''Zadovoljan sam prolaskom. Utakmica nam je došla u pravom trenutku, nakon nekoliko dana treninga. Vratili su se neki igrači na koje nismo mogli da računamo u prethodnom perodu. Rotirali smo, igrali su svi koji su bili van stroja. Čestitao bih IMT-u na lepoj i hrabroj igri. Sad kreće ubitačan ritam za nas'', dodao je Dejan Stanković.

Trener crveno-belih nije želeo da bira rivale u polufinalu.

''Cilj nam je osvajanje Kupa, pa nemam želje za polufinale. Ko god nam se nađe na putu'', zaključio je Stanković..

Njegov kolega sa klupe IMT-a ponosan je na svoje igrače. Zadovoljan je kako je meč protiv aktuelnog prvaka države izgledao.

''Očekivao sam da stvaramo šanse. Drago mi je što je publika pored TV ekrana mogla da nas vidi u ovakvom izdanju. Promašili smo neke dobre prilike, ali treba nam vremena da sazrimo. Bila je ovo borba Davida i Golijata, samo što mi nismo poneli praćku'', istakao je Jandrić.

Crvena zvezda pobedom stiže među četiri najbolja tima u takmičenju, gde se već nalaze Partizan, Vojvodina i Radnik iz Surdulice.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC