• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin šokirao Murinja! Portugalac 11 godina pamti Arnautovića: Stojimo Ibra, Adrijano, Krespo i ja...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Temperamentni Marko Arnautović je i kao klinac pucao od samopouzdanja!

 žoze murinjo i marko arnautović inter 2010 anegdota Izvor: Profimedia/MN Press

Prethodnih dana Marko Arnautović je bio tema na Evropskom prvenstvu, pošto je napravio mali incident. Njega su kroz karijeru pratile razne priče, a jedne posebno dobre anegdote sjetio se Žoze Murinjo.

Portugalac i austrijski fudbaler srpskog porijekla sarađivali su u Interu, davne 2010. godine kada je taj klub osvojio ''tripletu'', a Marko bio tek na početku karijere. U strašnoj konkurenciji nije igrao, ali je ostavio utisak na Murinja.

Možda će vas zanimati

Talentovani Arnautović stigao je na jednogodišnju pozajmicu iz Tventea, a Inter je želio da vidi da li vrijedi ulaganja. Da je ostavio malo bolji utisak, vjerovatno bi ga kupili, ali prostora za igru nije bilo. Konkurencija je bila prejaka...

''Tada je sportski direktor bio Marko Branka, on je želio da dovede klinca iz Holandije. Stigli su, trening je već bio u toku, ja sam prišao i javio im se. Ubrzo sam otišao, skroz na drugu stranu'', počeo je da priča Portugalac.

Murinjo je prišao svojim golgeterima, ušao u razgovor sa njima, a nimalo stidljivi Marko Arnautović se priključio grupi.

''Tamo su bili naši napadači, Zlatan Ibrahimović, Adrijano, Ernan Krespo i Hulio Kruz. Pozdravili smo se, pričali, a onda je stigao Marko Arnautović. 'Gospodine, ja sam bolji od svih njih zajedno', rekao je'', dodaje Murinjo, koji se ovog ljeta vratio u Italiju.

Da je bolji od svih njih zajedno, nije uspio da dokaže tokom karijere... Posebno kada se uzme u obzir sa kakvim je igračima našao da se mjeri.

Arnautović se narednog ljeta preselio u Bremen, nakon što je za italijanski tim upisao samo tri nastupa. Karijera ga je preko Verdera, Stouka i Vest Hema odvela u Šangaj, a sada se priča o povratku u Evropu. Najbliža potpisu je Bolonja, koja ga je željela i prije nekoliko mjeseci.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC