• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nezapamćen skandal na EP: Pred meč sa Hrvatskom prijete da će mu ubiti djecu!

Autor Milutin Vujičić

Zbog prijetnji smrću Alvaru Morati i njegovoj djeci kontaktirana je i policija.

 alvaro morata navijači prijedtili da će mu ubiti djecu Izvor: Profimedia

Španski napadač Alvaro Morata postigao je jedan gol za reprezentaciju na tekućem Evropskom prvenstvu, ali se ispromašivao kao malo ko.

Morata je bio veoma nesiguran pred golom, promašivao je izgledne šanse, ni sa "kreča" nije bio siguran, a zbog toga su pojedini navijači Španije pretjerali i prijetili mu smrću, što je unijelo velike nemire u reprezentaciji pred meč sa Hrvatskom.

Nisu prijetili samo Morati, nego i njegovoj djeci, tako da je selektor Luis Enrike odlučio da reaguje u saradnji sa Savezom i zbog toga je čak kontaktirana i policija.

Sve je počelo ružnim povicima sa tribina, pa zvižducima protiv Švedske, a onda i prijetnjama putem društvenih mreža, a koliko je to uticalo na Moratu najbolje govori njegova izjava da nije mogao da zaspi devet sati poslije meča.

"Ovo je strašno i policija mora da reaguje. Ovo je ozbiljan zločin, vrijeđanje njegove porodice je ozbiljan problem i policija mora ozbiljno time da se pozabavi", naglasio je Luis Enrike.

"To su njegova djeca i žena, pobogu... Mi smo navikli na kritike i prihvatamo ih, ali prijetnje fudbalerima i njegovoj porodici su nedopustive. Moraju svi da budu odgovorni za ono što govore, to mora da bude prijavljeno", rekao je njegov saigrač Koke.

Njegov doskorašnji saigrač iz Atletika ispričao je da ga je zagrlio poslije meča, a vidjećemo kako će to uticati na Moratu koji već danas od 18 časova igra protiv Hrvatske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC