• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Defanzivac Radnika koji je srušio Zrinjski: Svi su nas otpisali, ali nismo se predali!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bojan Batar donio Radniku prvu pobjedu ove sezone.

 bojan batar gol za pobjedu radnika nad zrinjskim Izvor: FK Radnik/Vesna Njeguš

Fudbaleri Radnika napravili su pravo iznenađenje u srijedu savladavši Zrinjski rezultatom 1:0.

Pobjedonosni pogodak djelo je štopera Bojana Batara koji je bio najviši u skoku poslije slobodnog udarca Velibora Đurića i pogodio za veliki trijumf.

Bio je to njegov prvi pogodak za bijeljinski klub u koji je stigao ovog ljeta poslije dvije sezone provedene u Kozari.

"Osjećaj je izvanredan pogotovo što je pobjeda došla u ovoj izuzetno teškoj situaciji za nas bili u nekim prethodnim utakmicama, gdje nismo imali sreće. Niko nas nije toliko ni nadigrao i mislim da nam se vratilo u ovoj utakmici, uz malo sreće, ali i dosta borbenosti cijele ekipe uspjeli smo doći do željenog rezultata“, rekao je Batar u razgovoru za MONDO.

Malo ko je očekivao i remi, a tek pobjedu Radnika nad favorizovanim Zrinjskim.

"Prije utakmice su nas svi otpisali, već su ta tri boda bila upisana Zrinjskom, koji je mnogo pokazao i koji je odlična ekipa, puna sjajnih pojedinaca i dobro ugirana. Ali nismo se predavali“, istakao je Batar.
Nekoliko iznenađenja viđeno je u posljednja dva kola Premijer lige BIH.

„Liga nikad nije bila zanimljivija. Svako može da pobijedi svakoga, sve ekipe iz donjeg dijela tabele mogu da otkinu bodove ekipama koje se bore za titulu i Evropi zbog toga je liga vrlo zanimljiva“, rekao je Batar.
Bijeljince sada čeka derbi protiv Rudara u Prijedoru.

"Čeka nas teška utakmica u Prijedoru, oni su jaka domaćinska ekipa tamo, ali nakon ove pobjede mislim da imamo čemu da se nadamo i daćemo sigurno svoj maksimum“, istakao je Batar.
Nekadašnji defanzivac Borca koji je jedno vrijeme igrao u Kozari zadovoljan je u bijeljinskom klubu sa kojim igra u najvišem rangu.

"Dobio sam šansu u Radniku da igram Premijer ligu BIH, igrao sam u Borcu Prvu ligu RS, nisam dobio ni pravu šansu, spletom nekih okolnosti, Nakon igranja sa Kozarom u Prvoj ligi RS dobio sam pravu šansu u Radniku i zasad to dobro ide. Hvala treneru Jagodiću na ukazanom povjerenju, ali i cijeloj ekipi“.

Osim Batara, tu je još nekoliko „Borčevaca“, trener Vlado Jagodić, ali i napadač Bojan Marković koji je ponovo u golgeterskoj formi, te Amar Tahrić, koji je takođe na pozajmici iz banjalučkog kluba.

"Poklopilo nam se sve, drago mi je zbog Markovića i njegovih golova, ali i zbog trenera Jagodića. Nadam se da ćemo pokazati da nam je mjesto i u Borcu, ali otom-potom. Trenera Jagodića znam s iz Borca, imamo dobar odnos, pričamo, on je trener koji stalno razgovara sa svojim igračima. Ima puno povjerenje u mene i ja se trudim iz utakmice u utakmice da to opravdam“, zaključio je Batar razgovor za MONDO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC