• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar krenuo na sudiju, pa otišao na Mundijal: Brazil ide po šestu titulu, ali svi pričaju o ovom sukobu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Nije smio" da mu dodijeli žuti karton...

 Nejmar krenuo na sudiju, pa otišao na Mundijal: Brazil ide po šestu titulu, ali svi pričaju o ovom sukobu! (VIDEO) Izvor: Streamable.com/Printscreen

Poznato je ime još jednog putnika na Svjetsko prvenstvo u Kataru - ono najočekivanije. Brazil je nova selekcija koja je obezbijedila plasman na Mundijal.

Naredne godine igraće se 21. takmičenje za prvaka svijeta, a Brazilci će 21. put biti u trci za najvrijedniji trofej i to zahvaljujući pobjedi nad Kolumbijom.

Brazil je u noći između četvrtka i petka golom Lukasa Pakete savladao Kolumbiju 1:0, čime je prvi u Južnoj Americi "bukirao" svoje mjesto u Kataru naredne godine.

Petostruki svjetski šampioni su savladali Kolumbijce poslije lijepe akcije koja je rezultirala Paketinim udarcem u donji ugao gola gostiju.

Brazil je tako stigao do 11. pobjede u 12. kolu, pa su sa 34 boda osigurali mjesto na Mundijalu iako do kraja kvalifikacija imaju da odigraju još šest mečeva.

Jedan od detalja koji je takođe obilježio meč je i potez Nejmara, kada se na početku utakmice žestoko bunio kod glavnog sudije, čak je bilo i fizičkog kontakta sa njim, ali prva zvijezda "Selesaa" nije dobila javnu opomenu.

Brazilci su četvrti tim od 32 za koje znamo da će igrati na narednom Mundijalu, poslije domaćina Katara, kao i selekcija Belgije i Danske. Evo kakva je sada situacija u južnoameričkim kvalifikacijama gdje prva četiri mjesta direktno vode u Katar, a petoplasirana ekipa će igrati baraž:

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC