• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa ge želi "za dž", ali niko ne zna kad mu ističe ugovor

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Neobična situacija u Čelsiju...

 Barselona hoće da dovede Aspilikuetu iz Čelsija Izvor: Profimedia

Barselona je spremna za vruće ljeto na tržištu transfera i već su odavno počeli pripreme za novu sezonu! Poslije dogovora sa Andreasom Kristensenom i Frankom Kesijem da na ljeto kao slobodni igrači napuste Čelsi i Milan i postanu igrači katalonskog kluba, sada se čeka i na treći takav transfer.

Radi se o poslu koji se tiče Sesara Aspilikuete, kapitena Čelsija, ali njegova situacija je komplikovana - jer niko nije siguran do kada traje njegov ugovor sa "plavcima"!?

O čemu se zapravo radi? Kako piše "Marka", Barselona je već duže vrijeme zainteresovana za Aspilikuetu, 32-godišnjeg kapitena Čelsija. Još od početka zime se nadaju njegovom dolasku, imajući u vidu da mu 30. juna ove godine ističe ugovor.

Ali to možda ipak i nije tako i niko sa sigurnošću ne zna! Stvar je u tome da je Aspilikueta imao nekolicinu klauzula u svom ugovoru i navodno jedna od njih kaže da će mu ugovor biti produžena do ljeta 2023. ukoliko odigra 30 utakmica.

Pojedini izvori kažu da je ta klauzula postojala u ugovoru prije nego što su uvedene sankcije Romanu Abramoviču i londonskom klubu, pa bi po tome njegov ugovor isticao tek ljeta naredne godine, a ne predstojećeg.

Ipak, ne postoje jasne indicije da li je to zaista slučaj i da li Aspilikuetin ugovor traje do kraja juna 2022. ili 2023. godine. No, "Marka" piše i da su u Čelsiju više puta govorili Aspilikueti da neće praviti problem ukoliko bude želio da napusti "Stamford bridž", imajući u vidu koliko je svoje karijere dao tom klubu.

U svakom slučaju će Barselona nastaviti njihovu potjeru za Špancem, ali postavlja se pitanje koliko još će morati da čekaju...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC