• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je najluđa prevara navijača: Zaposlio se na stadionu rivala, sakrio se u WC, pa gledao derbi i slavio pobjedu!

Autor Haris Krhalić

Jedan navijač Seltika je "prešao igricu" u kreativnosti kako bi bez karte prisustvovao velikom škotskom derbiju i to na stadionu Rendžersa.

 Genijalna prevara navijača Seltika Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/calanclarkk1

Mladi navijač škotskog Seltika postao je apsolutni hit nakon nedavnog "Old Firma" protiv Rendžersa, nakon što je domaći klub prevario i pristupio gostujućim navijačima na nezampaćen način.

Izvjesni Kalan Klark je bio bez ulaznice za gostovanje Seltika na Rendžersovom "Ajbroksu", ali toga nije spriječilo da čitavu utakmicu provede na tribinama i proslavi važnu pobjedu zeleno-bijelih!

Kako je Kalan bio bez karte, on je riješio da se zaposli u Rendžersu i tako uđe na stadion! Njegov genijalni plan je izgledao ovako:

Kako nije mogao da dođe do karte za najveću utakmicu škotskog fudbala, on je došao na ideju da se prijavi na konkurs za posao na kiosku s hranom koji se nalazi unutar "Ajbroksa". Taj kiosk je naravno u vlasništvu Rendžersa i i Kalan je dobio taj posao.

On je na dan utakmice došao u prvu smjenu i odmah potom riješio da se sakrije u toalet stadion. Tamo je bio sve do ulaska gostujućih navijača na stadion. Kako su pristalice Seltika stigle, tako im se on priključio i "nestao" u masi!

"Juče sam sreo klinca na stadionu koji se prijavio za posao radnika na kiosku obučen od glave do pete u radnoj opremi. Trebalo je da počne smjenu u devet ujutro. Ušao je na stadion zbog posla, skrivao se u toaletima sve dok navijači Seltika nisu ušli, a onda je navijao s nama cijeli dan. Pozdravljam te, mali. Kakav potez", napisao je jedan navijač Seltika.

Autor ovog ludog plana mu je odgovorio na taj tvit:

"Evo me prijatelju. Stopala me ubijaju cijeli dan jer sam bio u tim cipelama", napisao je Klark, a objavio je i fotografije s tribina, kao i sliku obrasca koji je popunio kako bi pristupio "Ajbroksu".

Naravno, njihovom oduševljenju je doprinijelo i što je Seltik slavio na stadionu Rendžersa i tako stigao do šest bodova prednosti na vrhu tabele škotskog Premijeršipa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC