• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ušao u igru i poslije 75 sekundi napravio penal: Barselona ga platila 36 miliona, a on je uvijek najgori!

Autor Haris Krhalić

Najgora vijest za Barselonu je da ima ugovor na još četiri godine.

 Lengle nakon 75 sekundi skrivio jedanaesterac Izvor: Twitter/TheEuropeanLad/printscreen

Barselona je golom u 92. minutu slavila u gostima protiv Levantea (3:2) i tako skočila čak na drugo mjesto na tabeli, a susret su obilježila čak tri jedanaesterca koja su dosuđena u korist domaćina!

Morales je pogodio u 52. minutu za vođstvo 1:0, potom je Marti četiri minuta kasnije promašio svoj udarac sa "bijele tačke", da bi Melero u 83. izjednačio na 2:2. Ono što je zanimljivo je da je fudbaler koji ga je faulirao ušao samo 75 sekundi ranije u igru i tako umalo postao tragičar, ali ga je spasao Luk de Jong u nadoknadi vremena.

Lengle je u igru ušao samo zato što Alves (39) više nije imao snage da trči, a Ćavi se vrlo brzo uhvatio za glavu kada je shvatio da je francuski štoper potpuno van forme.

Barselona ga je dovela u ljeto 2018. godine za 36 miliona evra iz Sevilje, a dobro se pamti kako je ukrotio Mančester junajted u osmini finala Lige šampiona. Djelovalo je da će u godinama koje dolaze biti prva opcija u srcu odbrane uz Pikea, tada još i Umtitija, ali je njegova karijera krenula silaznom putanjom.

Posljednje dvije sezone bile su katastrofalne za Lenglea i obilježile su brojne greške, baš poput pomenute protiv Levantea koja je umalo Barselonu koštala dva boda.


Teško je izbrojati svaki put kada je "kumovao" protivničkom golu, ali su navijači brzo izračunali da je na 153 utakmice za Barselonu postigao jedan autogol, skrivio šest jedanesteraca i dobio pet crvenih kartona. Ono što je upadljivo je da su greške uglavnom dolazile u velikim utakmicama, recimo protiv Real Madrida, Juventusa, Pari Sen Žermena...

Loša vijest za Barselonu je da mu ugovor traje čak do 2026. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC