• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slično je kao 2017. kad smo osvojili titulu! U Partizanu se nadaju da će opet preskočiti Zvezdu: Daćemo sve od sebe!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Povratnik u redove crno-bijelih Marko Jevtović vjeruje da će Partizan osvojiti šampionsku titulu.

 Marko-Jevtovic-vjeruje-da-ce-Partizan-osvojiti-titulu. Izvor: MN PRESS

Partizan je bez većih problema slavio protiv Napretka u Kruševcu (3:0) i tako nastavio pritisak na Crvenu zvezdu, a jedan od strijelaca sa ovog susreta Marko Jevtović poručuje da vjeruje da i dalje mogu do šampionske titule - i da će za mjesec dana vidjeti šta su uradili.

"Moramo biti fokusirani na svaki sljedeći izazov. I dalje smo u igri za dva trofeja i borićemo se do kraja za svaku loptu", rekao je Marko Jevtović za zvanični sajt Partizana.

Jevtoviću je ovo prvi gol od povratka u Partizan prethodne zime, a dodaje da je dok je igrao u inostranstvu pratio svaki meč crno-bijelih i da mu zbog toga nije bilo teško da se uklopi. Podsjeća da ima veliko iskustvo iz prvog mandata u Humskoj i da je tu da bi pomogao da se dođe do šampionske titule.

"Drago mi je naravno da sam postigao gol kada se lomila utakmica, ali meni je uvijek bilo najvažnije da pobjeđujemo, a ko će dati gol je potpuno nevažno", poručio je defanzivni vezni Partizana.

Partizan je 2017. godine u samoj završnici prvenstva "preskočio" Zvezdu i došao do titule, da li može i sada tako?

"Da, dosta toga je sličnog. I tada smo vjerovali da možemo do titule. Jedino što mogu da obećam je da će cijela ekipa dati sve od sebe da dođemo do našeg cilja. Mi prije svih imamo nas! Jedemo isti hljeb i zavisimo jedni od drugih. Da nije tako, ne bismo bili ni blizu uspješni i ja ne vidim da može ili smije biti drugačije...", rekao je Jevtović.

Na meču protiv Napretka konačno je zaigrao i Ljubomir Fejsa koji se poput Marka Jevtovića zimus vratio u redove Partizana, a svi se nadaju da će donijeti na čvrstini.

"Ljubomir Fejsa je legenda našeg fudbala, čovjek koji je toliko dugo igrao na najvišem nivou i osvajao nebrojeno trofeja. Meni lično je velika čast da je on tu, sa nama. On će nam svojim isukstvom i znanjem sigurno mnogo pomoći. Želim mu da bude uspješan, kao i do sada, u karijeri", podvukao je Jevtović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC