• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS spasio Partizan u posljednji čas! Prijetilo im izbacivanje iz Evrope zbog duga, pomogao i Zoran Laković

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan je bio bliži izbacivanju iz Evrope nego što je iko mislio pošto UEFA nije željela da toleriše dug prema Lozani. FSS im je pomogao u posljednji čas.

 FSS spasio Partizan od izbacivanja iz Evrope Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Srbije (FSS) pozajmio je Partizanu 250 hiljada evra i tako ih spasao izbacivanja iz Evrope, saznaje "Sportski žurnal".

Nakon što je stigla kazna FIFA zbog neisplaćenih dugovanja Lozani za Filipa Holendera, umiješala se i UEFA. Crno-bijeli su već neko vrijeme pod uslovnom kaznom zbog finansijskog poslovanja, a u Nionu su u obavezi da "aktiviraju kaznu" klubovima koji uđu u novi problem.

S obzirom na to da je u toku i kontrolisanje klubova povodom licenciranja za narednu sezonu u UEFA takmičenjima, kašnjenje sa uplatom Lozani moglo je Partizanu da donese ozbiljne posljedice.

Na kraju im je pomogao Zoran Laković, bivši potpredsjednik FSS i sadašnji direktor UEFA, koji je uvjerio kolege iz Niona da će Partizan u naredna 24 sata sata isplatiti dugovanje. Prvobitno je Miloš Vazura najavio da će sve biti riješeno za 15 dana, međutim crno-bijeli su morali i brže da reaguju.

Finansijska pomoć od 250 hiljada evra stigla je iz Fudbalskog saveza Srbije koji je pozajmicom spasao crno-bijele od izbacivanja iz evropskih takmičenja.

Nakon isplaćivanja duga Luganu za Filipa Holendera, Partizan je skinuo zabranu registrovanja novih igrača u naredna tri prelazna roka i može bez problema da dovodi pojačanja već ovog ljeta. Ipak, situacija koja se desila prilikom evro-licenciranja je velika opomena ljudima iz Humske da UEFA ne trpi kašnjenja.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC