• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda neće Dzjubu, već ovog napadača! Terzić potvrdio da su crveno-bijeli odustali od legende, Rusi otkrili novu želju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda u centru pažnje sportskih portala u Rusiji. Oglasio se i agent fudbalera.

 Zvezda neće Dzjubu, već ovog napadača! Terzić potvrdio da su crveno-bijeli odustali od legende, Rusi otkrili novu želju! Izvor: KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ

Kapiten ruske reprezentacije Artjom Dzjuba jeste bio želja Crvene zvezde, ali po svemu sudeći definitivno neće doći na "Marakanu". To je generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić otkrio u razgovoru za tamošnje medije, a oni su potom otkrili da je nova "meta" šampiona Srbije napadač Sočija, Kolumbijac Mateo Kasijera.

"Crvena zvezda više nije zainteresovana za Artjoma Dzjubu. Potreban nam je brzi i mladi napadač", rekao je Terzić za "RB Sport". Nekoliko sati kasnije, tamošnji portal "Sport-Eskpres" objavio je da je Crvena zvezda zainteresovana za napadača Sočija, koji se uklapa u Terzićevu "skicu" ofanzivca kakav je potreban tim Dejan Stankovića.

Kasijera ima 25 godina, minule sezone je dao 14 golova i postao drugi strijelac tamošnje Premijer lige. U Soči je stigao iz Belenenseša u avgustu 2021, a prema specijalizovanom portalu "Transferamrkt", procijenjen je na 3,5 miliona evra. Takođe, značajno je i to da je ugovorom vezan za klub do juna 2023.

Izvor: Profimedia/SPUTNIK

Igračev agent Nikolas Petropulos dao je izjavu povodom navodnog Zvezdinog interesovanja. "Na današnji dan ništa ne mogu da kažem o budućnosti Matea Kasere", kratko je on naveo.

Crvena zvezda u četvrtak će završiti sezonu derbijem protiv Partizana u finalu Kupa Srbije, a onda će posvetiti punu pažnju sklapaju tima za kvalifikacije za Ligu šampiona. Sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela govorio je ove nedjelje o planovima kluba u prelaznom roku.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC