• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsinom kapitenu se raspao život - razvod od Šakire i teške riječi Ćavija: Za klub bi najbolje bilo da se penzioniše!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Svojevremeno je bio jedan od najboljih defanzivaca svijeta, a danas nikome nije potreban!

 Hoće li Đerar Pike otići iz Barselone Izvor: Profimedia

Godinama je jedan od lidera Barselone i sa klubom koji voli osvojio je sve, ali sada je Đerar Pike u velikom problemu. Od ranije je poznato da u klubu nisu oduševljeni što za njegovu platu moraju da izdvajaju ogroman novac, pojavio se i veliki skandal oko uzetih miliona za Superkup Španije, a na sve se nadovezao razvod...

Ispostavilo se da Pike nije bio vjeran Šakiri, pa će njih dvoje dijeliti ogromno bogatstvo koje su godinama sticali, a Đerar će pored toga morati da misli i na budućnost u klubu za koji igra gotovo 15 godina.

Možda će vas zanimati

Po svemu sudeći, ona nije blistava.

Kako navode španski mediji, nekadašnji saigrač u dresu Barselone i reprezentacije Španije više ne računa na snažnog štopera. Ćavi i Pike su već obavili razgovore tokom koji je trener španskog velikana ukazao iskusnom defanzivcu da ga tokom naredne sezone ne vidi kao startera već samo kao jednu od opcija u posljednjoj liniji.

To znači da će se Pike preseliti na klupu, a šansu u centralnom dijelu odbrane dobiti neko od mlađih kolega. Ovakav razvoj situacije nije iznenađenje imajući u vidu Pikeove godine, ali Barselona trenutno nema luksuz da ga debelo plaća za sjedenje na klupi!

Još od ranije je poznato da se čelni ljudi kluba nadaju "usluzi" od strane Đerara Pikea, odnosno njegovom završetku karijere na kraju iduće sezone. To bi znatno uticalo na klupsku kasu, pošto bi iskusni štoper sebi skratio ugovor i oslobodio Barsu plaćanja preostalih godišnjih zarada.

Što se samog fudbalera tiče, njemu ne smeta nova uloga. Zapravo, u razgovoru sa Ćavijem istakao je da je spreman da pomogne klubu na bilo koji način, pa makar to značilo i da će mu vrijeme na terenu biti značajno smanjeno. Da li se to odnosi i na platu, ostaje da se vidi...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC